Laster resultat

Kvarteret, salgstrinn 2

Velg blant 44 leiligheter i hus A som kan bli ditt nye nabolag i Lillestrøm. Butikker, spisesteder og kulturtilbud i gangavstand – bo der mer blir mulig.

Salget er i gang

Velkommen til visningssommer

I hele sommer holder vi åpent hus! Og du er velkommen til visning av boligprosjektene våre over hele landet. Bestill visning med påmeldingsskjemaet på boligprosjektet du er interessert i, eller ta kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne drømmeboligen din til fastpris og ønsker deg velkommen til visning.

Tærudgata 1, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

OBOS' emblem for visningssommer. Illustrasjon av folk på vei til visning.
Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 5 565 857
Kjøpsmodeller
Bostart
Størrelse (P-rom)
89.5 m²
Innflytting
Planlagt høst 2022
Eieform
Borettslag
  • Bostart

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Kontakt oss for en privatvisning i visningsenteret vårt i Tærudgata 1 i Lillestrøm, rett ved togstasjonen. Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

Visningsenter:
Tærudgata 1, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

Kvarteret, salgstrinn 2 har 2 ledige boliger

Ledige leiligheter
A2015 Leilighet 4 93.5 m² 89.5 m² kr 5 565 857 2 kr 5 010 857 Garasjeplass kan kjøpes
A3015 Leilighet 4 93.5 m² 89.5 m² kr 5 866 337 3 kr 5 281 337 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kvarteret I Lillestrøm (Nesgata 19) - Hus A 1.-3.etg. (salgstrinn 2) - Visningssenter i Tærudgata 1, like ved togstasjonen, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

boligblokker i Kvarteret med lekeplass i gårdsrommet

Om Kvarteret

I det andre salgstrinnet kan du velge mellom 44 nye ett- til fireromsleiligheter i Hus A (1.–3. etasje). Størrelsen på leiligetene i dette trinnet vil variere fra 27 til 94 kvadratmeter. Hus A vil bestå av til sammen 86 ett- til femromsleiligheter. I det tredje salgstrinnet for Kvarteret finner du de  42 resterende leilighetene i Hus A (4.–7.etasje).

Leilighetene i Kvarteret får god standard, en effektiv og moderne planløsning og store balkonger med gode lys- og solforhold. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Kvartal 1 som blir det første byggetrinnet i Kvarteret vil bestå av Hus A, B, C og D, med til sammen 208 leiligheter. Alle de 208 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av tilsammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Kjøp med OBOS Bostart

OBOS Bostart er en kjøpsmodell som gjør veien til boligdrømmen kortere. I dette boligprosjektet tilbyr vi OBOS Bostart på utvalgte boliger.

Bli kjent med OBOS Bostart
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kvarteret, salgstrinn 2

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!