Laster resultat

Kvartal 1, salgstrinn 1

Velg blant 36 leiligheter i hus B i Kvartal 1 i Kvarteret som kan bli ditt nye nabolag i Lillestrøm. Butikker, spisesteder og kulturtilbud i gangavstand – bo der mer blir mulig.

Salget er i gang

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 9,826,817
Størrelse (P-rom)
118.5 m²
Planlagt innflytting
Fra høsten 2022
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Ledige leiligheter
B5018 Leilighet 4 122 m² 118.5 m² NOK 9,826,817 5 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kvarteret I Lillestrøm (Nesgata 19) - Hus B - Visningssenter i Tærudgata 1, like ved togstasjonen, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

Utsikt fra balkong mot boligblokker og rekreasjonsområder

Om Kvartal 1 i Kvarteret

Kvartal 1 blir det første byggetrinnet i Kvarteret. Det består av hus A, B, C og D, med til sammen 208 leiligheter. Alle de 208 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagsleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av til sammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 

I det første salgstrinnet i Kvartal 1 kan du velge mellom 36 nye ett- til fireromsleiligheter i hus B. Noen utvalgte fireromsleiligheter vil ha mulighet for utleiedel som tilvalg. Størrelsen på leilighetene i dette trinnet vil variere fra 27 til 135 kvadratmeter. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Leilighetene i Hus B får god standard, en effektiv og moderne planløsning og sydvendte balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle alle boligetasjer og til den felles takterrassen i hus D.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kvartal 1, salgstrinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!