Vi oppdaterer nettsidene

Fra fredag 27. til mandag 30. januar oppdaterer de digitale bygningsarbeiderne våre nettsidene. Dette kan føre til at det går tregt og at noen sider er utilgjengelige.

Laster resultat

Salget er i gang

Kvartal 1 – Nestunet, salgstrinn 1

Velg blant 36 leiligheter i hus B i Kvartal 1 – Nestunet som kan bli ditt nye nabolag i Lillestrøm. Butikker, spisesteder og kulturtilbud i gangavstand – bo der mer blir mulig.

1 av 32

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
1
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 9,833,218
Størrelse (P-rom)
118.5 m²
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Kontakt oss for en privatvisning i visningssenteret vårt i Nesgata 19 i Lillestrøm, rett ved togstasjonen. Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

Visningssenter:
Nesgata 19, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

Ledige leiligheter
B5018 Leilighet 4 122 m² 118.5 m² NOK 9,833,218 5 Garasjeplass kan kjøpes

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kvarteret Kvartal 1 - Nestunet - Hus B - Visningssenter i Messeveien 212 bak Nova spektrum, 2004 Lillestrøm. Se kart i Google

Utsikt fra balkong mot boligblokker og rekreasjonsområder

Om Kvartal 1 – Nestunet, salgstrinn 1

Kvartal 1 – Nestunet blir det første byggetrinnet i Kvarteret. Det består av hus A, B, C og D, med til sammen 206 leiligheter. Alle de 206 leilighetene i dette kvartalet blir borettslagsleiligheter. Prosjektet Kvarteret består av til sammen cirka 1000 leiligheter fordelt på flere byggetrinn. 

I det første salgstrinnet i Kvartal 1 – Nestunet kan du velge mellom 36 nye ett- til fireromsleiligheter i hus B. Noen utvalgte fireromsleiligheter vil ha mulighet for utleiedel som tilvalg. Størrelsen på leilighetene i dette trinnet vil variere fra 27 til 135 kvadratmeter. Kvarteret ligger i et fint og grønt nytt nabolag. Her bor du bynært og moderne, og blir en del av et trivelig nærmiljø. 

Leilighetene i Hus B får god standard, en effektiv og moderne planløsning og sydvendte balkonger med gode lys- og solforhold. Fra det underjordiske garasjeanlegget går det heis til alle alle boligetasjer og til den felles takterrassen i hus D.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Kvartal 1 – Nestunet, salgstrinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!