Utsiktsbilde mot boligblokker og rekreasjonsområder

Et nabolag for alle

Husene, parken, lekeplassen og benkene trenger å fylles med mennesker av alle slag. Midt imellom husene i kvartal 1 vil det komme en lekeplass og flere sittebenker.

Kvarteret er nabolaget for alle. Husene, parken, lekeplassen og benkene trenger å fylles med mennesker av alle slag. Midt imellom husene i kvartal 1 vil det komme en lekeplass og flere sittebenker.

Kvarteret i Lillestrøm blir et mangfoldig nabolag som får frem det beste i deg. Alle som bor her vil leve behagelig i trygge omgivelser. Her kan du være sosial med naboer, venner og familie. Du kan trekke deg tilbake i din egen leilighet med favorittboken i fanget, eller sette deg på takterrassen med en kopp nytraktet kaffe. Dette blir et sted for den sosiale, den sjenerte, den unge og den gamle.

Grønt og hyggelig område

Vi skal skape et helt nytt nabolag med åpne og grønne fellesarealer. Kvarteret vil få en egen park som er tilgjengelig for alle, i tillegg til et felles torg med hyggelige sitteplasser. Nabolaget vil være skjermet for biltrafikk, noe som skaper en behagelig og trygg atmosfære. Her kan du sette deg ute i sola når sommeren er på sitt beste. Gå barfot på plenen etter jobb. Klapp den søte nabokatten når den kommer gående.

Det kommer en ny barnehage i tilknytning til Kvarteret. Du vil også ha kort vei til barne- og ungdomsskolen, i tillegg til at det er flere organiserte idretts- og kulturtilbud i nærmiljøet.

Bilde av en jente som smiler og spiser ferske bringebær på et kjøkken

Sentralt og behagelig

Prosjektet er perfekt for deg som vil bo i et rolig område, men likevel så sentralt at du har kort vei til alt. Enten du pendler til jobben i Oslo, er avhengig av å levere barna i barnehagen eller du ønsker å bo i nærheten av fasilitetene i sentrum. På toppen av det hele har du gangavstand til naturskjønne omgivelser, så her får du det beste av to verdener. Med andre ord, et sted for både shoppingentusiasten, naturelskeren og arbeidsjernet.

Det barnevennlige livet

Kvarteret blir et trygt sted å leve for både store og små. Her kan barna dine plukke rips på tunet, leke med hoppetau på gresset og spille yatzy på trebordet. Når maten er ferdig kan du rope inn barna til middag. Så enkelt, og så behagelig.

Bilde av en ung mann som vanner planter i en leilighet

Flytt rett inn

Det er noe eget med å flytte inn i et helt nytt hjem uten å tenke på oppussing i mange år fremover. Her kan du kose deg en fridag uten å klippe gresset eller måke snøen. Len deg tilbake i godstolen i din nye leilighet, eller bruk fridagen til å plante favorittplanten på balkongen.

Et godt kollektivtilbud

Vi legger til rette for at Kvarteret skal bli et miljøvennlig nabolag, samtidig som at du har gode mulighet til å reise kollektivt dit du ønsker. Du får kort vei til nærmeste bussholdeplass, og togstasjonen tar deg til Oslo S på kun 15 minutter. Tar du toget i motsatt retning er du på Oslo Lufthavn på kun 12 minutter. Det er også fine sykkelveier i nærmiljøet.

Kvarteret blir et helt nytt nabolag – hvor du kan få frem det beste i deg.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.