Laster resultat

Granitten borettslag, hus 6

Granitten borettslag blir idyllisk plassert på toppen av Begbyåsen. I hus 6 kan du velge blant 13 leiligheter. Her får du følelsen av å bo i skogen med berg og furutrær rundt husene.

Salget er i gang

Velkommen til høstvisning 25. og 26. september

Vi utvider åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av alle boligprosjektene våre. Informasjon om visning finner du på hvert enkelt boligprosjekt, eller ta kontakt kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne din drømmebolig til fastpris.

Vi inviterer til høstvisning på tomta i Begbyåsen. Prosjektteamet vil være til stede for å svare på dine spørsmål. Vi byr på enkel servering. Velkommen!

Kompaniveien 2, 1639 Gamle Fredrikstad. Se kart i Google

Emblem til OBOS' høstvisning. Illustrasjon av folk på vei til visning.
Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 4 614 310
Størrelse (P-rom)
79–101 m²
Innflytting
Planlagt vinter 2022
Eieform
Borettslag

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Visningssenter:
Kompaniveien 2, 1639 Gamle Fredrikstad. Se kart i Google

Ledige leiligheter
2011 Leilighet 4 81 m² 79 m² kr 4 614 310 2
4011 Leilighet 4 103 m² 101 m² kr 6 814 310 4

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Kompaniveien 10, 1639 Gamle Fredrikstad. Se kart i Google

Utsikt over Fredrikstad fra balkong på Begbyåsen

Om Granitten borettslag

I hus 6 i Granitten borettslag kan du velge blant 13 to- til fireromsleiligheter med størrelser fra 47 til 103 kvadratmeter fordelt på fem etasjer. Borettslaget vil bestå av totalt 65 leiligheter fordelt på 3 hus. Granitten borettslag vil bli idyllisk plassert på toppen av Begbyåsen, med utsyn mot sør og vest.

Her får du følelsen av å bo i skogen med berg, og furutrær rundt husene. Vi ønsker å ivareta mest mulig av eksisterende vegetasjon på tomta. Bebyggelsen og parkeringskjellere blir bygget på en måte som gjør at naturterrenget kan bevares helt nært opp til bebyggelsen.

I gangavstand fra utgangsdøra finner du lysløypa som ligger mellom Bassenget og Moen og omkranser hele området. Fra Begbyåsen er det fantastisk utsikt over Fredrikstad - og naturen rundt. Boligene får umiddelbar nærhet til Fredrikstad sentrum. På sykkel tar det deg kun 15 minutter inn til byen. 

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Granitten borettslag, hus 6

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • OBOS Block Watne logo