Laster resultat

Oksenøya

Et av de flotteste områdene på Fornebu. Vendt mot fjorden, naturreservater og sjøen som nærmeste nabo.

Luftfoto av boligblokker blant trær og sjø

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Per Waalers vei 1, 1360 Fornebu. Se kart i Google

Bilde som viser mennesker som nyter utsikten over sjøen

Livet på Oksenøya

Oksenøya ligger solrikt og lunt til vest på Fornebu, og området grenser mot Holtekilen. Hva med å ta en spasertur langs kysten etter jobb, eller ta en tur på stranden for et forfriskende bad i sjøen og spise medbragt middag i solnedgangen?

Bebyggelsen vil bestå av leiligheter i ulike tun. Gang- og sykkelstier er allerede på plass. Med 12 kilometer strandlinje, splitter nye boliger og nærhet til byen vil stadig flere flytte til Fornebu. 

Alt du måtte trenge er like i nærheten: Barnehage, skoler, Nansenparken, naturreservater, badestrender, butikker, restauranter, kjøpesenter, treningssenter, svømmehall, idrettsanlegg og mange kilometer med gang- og sykkelveier. 

Er du blant de mange som jobber på Fornebu, men som bor et annet sted i dag? Tenk all den tiden du vil spare ved å kunne rusle til jobben fremfor å stå i kø ut mot Fornebu om morgenen. Fornebubanen kommer, men trolig først om syv til ni år. Hvis du jobber i Oslo, må du huske at du kjører i motsatt retning av køen mot Fornebu. Ifølge GPS-målinger fra Ruter (mars 2014) er det kun ett til to minutters forsinkelse på bussene fra Telenor Fornebu til Nationaltheatret i morgenrushet. De samme bussene til Lysaker stasjon hadde åtte sekunders forsinkelse i snitt i morgenrushet, og det er god plass på bussen når du kjører i motsatt retning av køen. 

Hverdagsparadiset Oksenøya

Hverdagsparadiset Oksenøya

Mange bærer på en drøm om å bo i vannkanten, men likevel sentrumsnært. Møt to par som har fått drømmen oppfylt.

Se filmene fra nydelige Oksenøya

Kontakt oss for mer informasjon om Oksenøya

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!