Laster resultat

Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

Det første salgstrinnet på Nansenløkka byr på 41 to- til femromsleiligheter med balkong og felleshage. Bo idyllisk til ved Nansenparken og kjøpesenteret Fornebu S.

Salget er i gang

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
4
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 7,875,925
Størrelse (P-rom)
68–122 m²
Innflytting
Planlagt høst 2023
Eieform
Borettslag

  Ingen forkjøpsrett

  Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

  Dette skjer nå

  Visning

  Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

  Visningssenter:
  Forneburingen 200, 1364 Fornebu. Se kart i Google

  OBOS ønsker trygge visninger og har tiltak som sikrer at visningene vil bli gjennomført på en så trygg måte som mulig. Passer ikke de oppsatte dagene, så finner vi gjerne et annet tidspunkt sammen med deg.

  Gå til påmeldingsskjemaet
  Ledige leiligheter
  4007 Leilighet 5 129 m² 122 m² NOK 13,929,965 4 Garasjeplass kan kjøpes
  4009 Leilighet 3 73 m² 68 m² NOK 7,875,925 4 Garasjeplass kan kjøpes
  5001 Leilighet 4 104 m² 94.5 m² NOK 14,305,840 5 Garasjeplass kan kjøpes
  6009 Leilighet 4 90.5 m² 82.5 m² NOK 14,492,813 6 Garasjeplass kan kjøpes

  Hvor mye kan du låne?

  Gjør deg kjent med boligprosjektet

  Kart over området

  Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

  Forneburingen 205, 1364 Fornebu. Se kart i Google

  Kjøkken med kjøkkenøy og spisestueplass, samt utgang til balkong i en femromsleilighet på Nansenløkka.

  Om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

  I det første salgstrinnet til Nansenløkka kan du velge mellom 41 to- til femromsleiligheter med størrelser fra 41 til 122 kvadratmeter. Her får du en leilighet for hele familien med en stor felleshage, hvor venner og naboer kan samles og nyte hverdagen.

  Alle leilighetene i borettslaget får egen balkong eller uteplass. Noen leiligheter får også private takterrasser, i tillegg til felles takterrasse. Nansenløkka får et flott gårdsrom, og de større leilighetene får mulighet til å kjøpe parkeringsplass.

  På Nansenløkka kan du leve et litt mer miljøvennlig liv. Byggene vil bruke smarthusteknologi og være energieffektive. Det blir også lagt til rette for deling av biler og sykler, i tillegg til deleløsninger som felleslokaler, gjestehybel og urbant landbruk.

  Nansenløkka kommer til å ligge sentralt til på Fornebu, med kort avstand til kjøpesenteret Fornebu S hvor du finner dagligvarebutikker, treningssenter, diverse kaféer og servicetilbud. Du får også kort gangavstand til bussforbindelser som tar deg til Oslo sentrum. I nærområdet ligger også barnehager, skoler og kontorene til mange store bedrifter.

  Innred boligen din

  Innred boligen din

  En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan tilpasse den selv med produkter, farger og materialer som passer din smak. Dette skjer i tilvalgsfasen, som starter etter at vi har vedtatt byggestart i prosjektet. Enkelte tilvalg er kostnadsfrie og andre løsninger kan du velge å betale for, men priser vil ikke bli avklart før nærmere tilvalgsfasen. Snart kan du se noen av mulighetene du har i din bolig her.

  Se hva du kan tilpasse her
  Alt om kjøpet

  Alt om kjøpet

  Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

  Miljøhensyn i boligene

  OBOS har en ambisjon om at alle nye boliger skal miljøsertifiseres. Vi jobber for at det nye hjemmet ditt bygges etter en rekke miljøkrav.

  Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

  Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

  (+47)
  Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
  Vilkår

  Kontakt oss for mer informasjon om Nansenløkka, kvartal 1, trinn 1

  Vi svarer gjerne på dine spørsmål!