Laster resultat

Brekketunet, hus E

I hus E kan du velge blant 35 to- til femromsleiligheter. Brekketunet i Ås blir et trygt, grønt og levende sted å bo, med kort vei til det meste.

Salget er i gang
Antall ledige boliger
23
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 4 031 140
Kjøpsmodeller
Bostart, Deleie
Størrelse (P-rom)
47–120 m²
Innflytting
Planlagt 2023
Eieform
Borettslag
  • Bostart
  • Deleie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

Visningsenter:
Brekkeveien 17, 1430 Ås. Se kart i Google

Brekketunet, hus E har 23 ledige boliger

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Brekkeveien 19, 1430 Ås. Se kart i Google

Illustrasjon av takterrassen i Hus B på kveldstid.

Om Brekketunet, hus E

Hus E er det første salgstrinnet av Brekketunet og byr på 35 leiligheter i Ås. Her bygger vi leiligheter med frodige utearealer og et hyggelig tun. Du kan velge mellom to-, tre-, fire- eller femromsleilighet med kort vei til det du trenger i hverdagen. 

Først ut på Brekketunet er hus E med moderne og grønne leiligheter. Leilighetene har en god planløsning og varierer i størrelse fra 40 til 127 kvadratmeter. Du vil få en leilighet med en god takhøyde på 2,5 meter, tre-stavs hvitpigmentert parkett, kjøkken fra HTH og flislagt bad. Alle leilighetene kommer enten med balkong eller terrasse, og det blir underjordisk parkeringsanlegg med heis opp til leilighetene.  

Totalt vil det bli bygget 145 leiligheter i Brekketunet, omkranset av små skogholt. Leilighetene vil bli fordelt på fem bygg med et tun i midten. Tunet vil by på både lek og avslapping for alle aldre, med lekestativer og sittegrupper. Her kan barna få en bilfri og trygg plass å leke, og de voksne får tilgang til en stor og variert hage.

Brekketunet vil ligge i et hyggelig og veletablert nabolag med småhusbebyggelse. Opprinnelig var tomten et sagbruk og ligger på et høydedrag med store, åpne områder. Her vil du få gang- eller sykkelavstand til tog, buss, barnehager og skoler, og kort vei til sentrum, Ski storsenter og Vinterbro.  

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Kjøp med OBOS Bostart

OBOS Bostart er en kjøpsmodell som gjør veien til boligdrømmen kortere. I dette boligprosjektet tilbyr vi OBOS Bostart på utvalgte boliger.

Bli kjent med OBOS Bostart

Kjøp bolig med OBOS Deleie

Det er bedre med én fot innenfor boligmarkedet enn to utenfor. Med OBOS Deleie starter du med å kjøpe minst en halv leilighet. Resten leier du av OBOS.

Bli kjent med OBOS Deleie
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Brekketunet, hus E

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Løvenskiold logo