Laster resultat

Brekketunet, hus D

Det andre salgstrinnet i Brekketunet i Ås byr på 14 to-, tre- og fireromsleiligheter. Her kan du nyte kort vei til det meste – og bo et trygt, grønt og levende sted.

Salget er i gang
Antall ledige boliger
14
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 3 331 140
Størrelse (P-rom)
42–109 m²
Innflytting
Planlagt 2023
Eieform
Borettslag

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

Visningsenter:
Brekkeveien 17, 1430 Ås. Se kart i Google

Brekketunet, hus D har 14 ledige boliger

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Brekkeveien 19, 1430 Ås. Se kart i Google

Illustrasjon av kjøkken og spisestue sett fra stue i Hus D i Brekketunet.

Om Brekketunet, hus D

I det andre salgstrinnet i Brekketunet i Ås kan du velge blant 14 leiligheter i hus D. Her bygger vi leiligheter med frodige utearealer og et hyggelig tun. Du kan velge blant to-, tre- og fireromsleiligheter med kort vei til butikker, skoler og kollektivtransport.

Hus D byr på moderne leiligheter med god planløsning og god standard. Leiligheten i hus D vil bli utformet som et borettslag og kommer i varierende størrelse fra 42 til 109 kvadratmeter. Her får du god takhøyde på 2,5 meter, tre-stavs hvitpigmentert parkett og hvitt kjøkken fra HTH med grå benkeplate. Alle leilighetene får enten balkong eller markterrasse – en flott forlengelse av leilighetene.

Brekketunet ligger i et hyggelig og veletablert nabolag med småhusbebyggelse. Totalt vil det bli bygget fem bygg med 145 leiligheter, omkranset av små skogholt og med et tun i midten. Tunet vil by på både lek og avslapping for alle aldre, med lekestativer og sittegrupper. Her kan barna få en bilfri og trygg plass å leke, og de voksne får tilgang til en stor og variert hage.

Fra Brekketunet vil du ha kort vei til det du trenger i hverdagen. Innen gangavstand finner du barnehager, skoler og Ås sentrum med en rekke butikker. På sykkelen kan du enkelt komme deg til Ås stasjon, hvor du finner både buss og tog. I tillegg er Ski storsenter og Vinterbro bare en kort biltur unna.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Brekketunet, hus D

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Løvenskiold logo