Laster resultat
Salget er i gang
Oversiktsbilde av prosjektet Brekketunet på dagtid.

Brekketunet blir et trygt, grønt, sentralt og levende sted fra den dagen du flytter inn. Her kommer det cirka 146 leiligheter fordelt på fem bygg, med et naturlig tun.

Brekketunet

På Brekketunet i Ås skal vi bygge cirka 146 leiligheter med frodige utearealer og et hyggelig tun. Her er det kort vei til butikker, skoler og sentrum – alt du trenger i hverdagen.

Antall ledige boliger
31
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 3 431 140
Kjøpsmodeller
Bostart, Deleie
Størrelse (P-rom)
42–120 m²
Innflytting
Planlagt 2023
Eieform
Borettslag
 • Bostart
 • Deleie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på. Du kan treffe oss både digitalt og på visningssenteret.

Visningssenter:
Brekkeveien 17, 1430 Ås. Se kart i Google

Digital visning – ta en kikk i visningsleiligheten nå!

Illustrasjon av kjøkken sett fra stue i Hus D i Brekketunet.

Fra din egen mobiltelefon eller datamaskin kan du undersøke visningsleiligheten vår i Brekketunet, rom for rom, helt i ditt eget tempo. I denne interaktive visningen kan du enkelt bevege deg rundt og få et godt inntrykk av planløsning, standard og utseende. Velkommen til digital visning!

Brekketunet har 31 ledige boliger

Her kan du gjøre deg kjent med ledige boliger i dette boligprosjektet.

I salg nå

Salget er i gang Salgstrinnside for Brekketunet, hus D

Brekketunet, hus D

 • 12 to- til fireromsleiligheter
 • Fra kr 3 431 140 til kr 9 131 140
 • Innflytting: Planlagt 2023
 • Fastpris – ingen forkjøpsrett
 • Bostart
 • Deleie
Salget er i gang Salgsstrinnside for Brekketunet.

Brekketunet, hus E

 • 19 to- til femromsleiligheter
 • Fra kr 4 031 140 til kr 11 831 140
 • Innflytting: Planlagt 2023
 • Fastpris – ingen forkjøpsrett
 • Bostart
 • Deleie

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Koordinater: 59.656136,10.789040. Se kart i Google

Illustrasjon av en markterrasse i Brekketunet.

Livet i Brekketunet

I samarbeid med Løvenskiold Eiendom skal vi bygge moderne og grønne leiligheter på Brekketunet i Ås. Vi planlegger å bygge totalt cirka 145 leiligheter fordelt på fem bygg med tre til fem etasjer. Her får du sentrumsnære leiligheter med frodige utearealer på en solrik tomt.

Brekketunet blir et trygt og levende sted å slå rot. Leilighetene blir bygget rundt et naturlig tun, som byr på både lek og avslapping for alle aldre. På tunet vil du finne lekestativ og sitteplasser, pluss et stort regnbed for god overvannshåndtering og biologisk mangfold. Vår ambisjon er at leilighetene skal bli BREEAM-NOR-sertifisert, slik at du kan være trygg på at ditt nye hjem er bygget med hensyn til miljøet.

Boligprosjektet ligger sentralt i et hyggelig og veletablert nabolag med småhusbebyggelse. Her kan du trygt sende barna ut på tunet, sykle kjapt ned til stasjonen eller rusle en tur bort til butikken. Fra Brekketunet vil det ta deg ti minutter å gå til sentrum, men du kan finne Kiwi, Rema 1000 og Coop Extra kun fire minutter unna. Det er kort vei til barnehager og skole, og Ås kan by på et levende lokalmiljø med et bredt tilbud av kultur- idrett- og fritidsaktiviteter.

Bli med på videovisning i Brekketunet

Enklere vei inn på boligmarkedet

Enklere vei inn på boligmarkedet

OBOS Bostart og OBOS Deleie hjelper folk med å komme seg inn på boligmarkedet og gir alle muligheten til å kapre drømmeboligen. På Brekketunet kan du nå kjøpe en moderne og sentrumsnær leilighet med OBOS Bostart og OBOS Deleie.

Se hvordan du kan kapre drømmeboligen
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Kjøp med OBOS Bostart

OBOS Bostart er en kjøpsmodell som gjør veien til boligdrømmen kortere. I dette boligprosjektet tilbyr vi OBOS Bostart på utvalgte boliger.

Kjøp bolig med OBOS Deleie

Det er bedre med én fot innenfor boligmarkedet enn to utenfor. Med OBOS Deleie starter du med å kjøpe minst en halv leilighet. Resten leier du av OBOS.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Brekketunet

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

 • Løvenskiold logo