Laster resultat
Kommer for salg
Fasaden til Nøstegaten rett ved sjøen.

Nøstegaten

I Nøstegaten 72-74 i Bergen sentrum skal EGD Property og OBOS bygge cirka 100 boliger. Prosjektet blir liggende flott til ved sjøkanten og i en av hovedgatene på Nøstet.

Nøkkelinformasjon

Antall boliger
Cirka 100
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Ikke avklart
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Planlagt 2022
Innflytting
2025
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Koordinater: 60.393944,5.311975. Se kart i Google

Om Nøstegaten

Nøstet er i dag et fantastisk område hvor beboerne trives godt. Vi skal tilpasse Nøstegaten til omgivelsene og bygge videre på de kvalitetene som allerede er i området – i tillegg skal vi utvikle oppholdsplasser, nye torg og barnehage. På den eksisterende parkeringsplassen ved Nøstegaten 60 planlegger Bergen kommune et bilfritt torg. Og sjøfronten blir mer tilgjengelig med en offentlig promenade.

Ikke langt unna boligene finner du Verftet, Nordnesparken, Nordnes sjøbad og Akvariet. Veien er heller ikke lang til Universitetet i Bergen og BI ved Marineholmen. Nøstegaten blir et prosjekt hvor du kan føle deg trygg i gode, moderne boliger, samtidig som vi gir deg en fin opplevelse av strandpromenaden og utsikt over sjøen.

Vi forventer at reguleringsplanen vil bli godkjent i slutten av sommeren 2022. Planforslaget er sendt til Bergen kommune til behandling for andre gang.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Nøstegaten

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!