Laster resultat

Jakobsrød Teieparken sameie, hus 3

Velg blant 32 nye leiligheter i Teieparken i Tønsberg. Her bor du i et tilbaketrukket og grønt område, med nærhet til både sjøen, skogen og byen.

Salget er i gang

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
Ikke avklart
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse (P-rom)
Ikke avklart
Planlagt innflytting
Innflyttingsklart
Eieform
Sameie

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Banebakken 35, 3127 Tønsberg. Se kart i Google

takterrasse med flere sittegrupper og parasoller

Om Jakobsrød sameie

I Jakobsrød sameie kan du velge mellom 32 nye leiligheter i hus 3. Størrelsen på leilighetene varierer fra 35 til 94 kvadratmeter. Alle leilighetene får åpne og lyse rom, med store vindusflater som gjør at parkfølelsen alltid er tett på.

Historiske Teie hovedgård er nærmeste nabo, og de nye bygningene vil tilpasses omgivelsene. Det store parkarealet beholdes som i dag, og vi reetablerer et historisk bekkeløp som blir et viktig og naturlig element i landskapet.

De nye boligene får et attraktiv beliggenhet på Nøtterøysiden av byfjorden, og ligger cirka ti minutters gange fra både Teie Torv og Tønsberg Torv. Teieparken grenser mot Teie Hovedgård og gamle Tønsberg Bryggeri i øst, mot framtidige byggetrinn innenfor samme plan og Bryggerijordet i syd.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Jakobsrød Teieparken sameie, hus 3

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!