BankID bytter ut driftsleverandør

Fra 21. til 26. oktober bytter BankID driftsleverandør. I løpet av denne perioden kan BankID være utilgjengelig og derfor berøre flere av våre tjenester som benytter denne løsningen.

Laster resultat

Leangenbukta, Byvilla 3

Byvilla 3 byr på 14 leiligheter sentralt på Lade i Trondheim. Trygt, bilfritt og enkelt er gode stikkord for livet i Leangenbukta.

Salget er i gang
Antall ledige boliger
4
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 3 728 792
Størrelse (P-rom)
54–90 m²
Innflytting
Planlagt 2023
Eieform
Sameie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Haakon VIIs gate 14, 7041 Trondheim. Se kart i Google

Ledige leiligheter
311 Leilighet 3 54 m² 54 m² kr 3 728 792 1
312 Leilighet 3 69 m² 64 m² kr 4 532 542 1
324 Leilighet 4 92 m² 89 m² kr 6 838 292 2
332 Leilighet 4 93 m² 90 m² kr 7 238 542 3

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Haakon VII gate 14, 7041 Trondheim. Se kart i Google

ILlustrasjon av Leangenbukta med rekkehus, byvillaer og slatakhus i fugleperpektiv

Om Leangenbukta, Byvilla 3

Byvilla 3 i Leangenbukta består av 14 leiligheter i varierende størrelse, fra 31 til 117 kvadratmeter. Her får du en bolig med god planløsning i et attraktivt og trygt miljø på Lade i Trondheim.

Dette salgstrinnet byr på ett- til fireromsleiligheter med variasjon i størrelse og utforming. Alle leilighetene får balkong/terrasse med utgang fra stuen, og flere leiligheter får også en ekstra, mindre balkong. De fleste leilighetene er hjørneleiligheter vendt mot fellesarealene og har store vindusflater som gir gode lysforhold. Byvillaene har to felles takterrasser, som kan nytes både dag og kveld. 

Totalt vil Leangenbukta bestå av cirka 500 boliger. Her vil det komme en blanding av rekkehus og leiligheter, med umiddelbar nærhet til både det urbane livet og flotte turområdene. Med parkeringskjeller under bakken, sykkeldelingstjeneste og lading av el-bil, blir Leangenbukta et attraktivt og trygt sted for store og små.

I Leangenbukta er det kort vei til alt. Du vil finne dagligvare, kjøpesentre, spiseplasser, treningssenter og kollektivtransport en kort gåtur unna. Leangen Gård, Ladestien og Leangenbukta er perfekt for lek, trening og avkobling. Og rett ved prosjektet passerer den populære stien Ladestien, som tar deg helt inn til byen, forbi naturperler, badeplasser og hyggelige spisesteder.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse

Meld interesse på nettsiden til megleren - så får du med deg alle viktige nyheter og frister

Meld interesse

Kontakt oss for mer informasjon om Leangenbukta, Byvilla 3

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • logo til Koteng eiendom