Laster resultat
Salget er i gang
Fasade med biloppstillingsplass

Husbyåsen

Bo i et nyetablert nabolag kun ti minutter unna Stjørdal sentrum. Området rundt er fullt av lekeområder, aktivitets- og friluftsområder.

Emblem for OBOS vårvisning

Velkommen til vårvisning

Fra 17. til 23. april utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av alle boligprosjektene våre. Bestill visning gjennom påmeldingsskjemaet som du finner på hvert enkelt boligprosjekt, eller ta kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne din drømmebolig til fastpris.

Røyksoppvegen 2, 7505 Stjørdal. Se kart i Google

Illustrasjon av folk på vei til visning.

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Visningsenter:
Røyksoppvegen 2, 7505 Stjørdal. Se kart i Google

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Se prospekt og dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 63.4759971398899 breddegrad, 10.9594655010696 lengdegrad

Kantarellvegen, 7506 Stjørdal. Se kart i Google

balkong på Husbyåsen med utsikt

Livet på Husbyåsen

Boligene i Husbyåsen ligger idyllisk plassert på Husbyåsen – en av de mest populære bydelene i Stjørdal. Husbyåsen er et familievennlig område. Her bor du i et rolig og trygt nabolag med nærhet til det meste. 

Natur- og friluftsområdene er en av dine nærmeste naboer. På vinteren er det flotte, oppkjørte skiløyper og ofte skøyteis i Remarka. På sommerstid finner du et nettverk av turveier og -stier i naturskjønne omgivelser. Selv om boligene ligger nære marka, er det kort vei til butikker og servicetilbud. I Stjørdal sentrum finner du et bredt vareutvalg i alle stedets butikker.

Rekker du ikke ta turen til sentrum til fots, finnes det bybuss med jevnlige avganger som passer ypperlig for pendlere.

Det er gangavstand til Fosslia barneskole, Stokkan ungdomsskole, Ole Vig Videregående skole og flere nærliggende barnehager, deriblant den nærmeste, Gnist Husbyåsen, som åpnet høsten 2015. Denne vil ligge rett rundt hushjørnet ditt.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Husbyåsen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Primahus bolig logo