Laster resultat
Salget er i gang

Vitigrend

Vitigrend på Voksenkollen er et unikt prosjekt som grenser til Nordmarka og Holmenkollen. Her kan du bo rett ved marka og naturskjønn natur, og kun være en T-banetur unna sentrum.

Velkommen til høstvisning 26. september

Vi utvider åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av alle boligprosjektene våre. Informasjon om visning finner du på hvert enkelt boligprosjekt, eller ta kontakt kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne din drømmebolig til fastpris.

Visning på visningssenteret fra klokken 12.00–13.30. Prosjektteamet vil være til stede for å svare på dine spørsmål. Vi byr på enkel servering. Velkommen!

Emblem til OBOS' høstvisning. Illustrasjon av folk på vei til visning.
Antall ledige boliger
11
Boligtype
Rekkehus
Totalpris fra
kr 6 127 370
Størrelse (P-rom)
60–115 m²
Innflytting
Planlagt vinter 2023
Eieform
Sameie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Ta kontakt med prosjektselger for å avtale en privatvisning. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Ullveien 12, 0791 Oslo. Se kart i Google

Vitigrend har 11 ledige boliger

14 boliger er allerede solgt

Her kan du gjøre deg kjent med ledige boliger i dette boligprosjektet.

I salg nå

Salget er i gang Salgstrinnside for Vitigrend, trinn 1

Vitigrend, trinn 1

  • 11 tre- til fireroms boliger
  • Fra kr 6 127 370 til kr 11 827 370
  • Innflytting: Planlagt vinter 2023
  • Fastpris – ingen forkjøpsrett

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ullveien 12, 0791 Oslo. Se kart i Google

Fasaden til Vitigrend, sett fra lekeplass og treningsområde.

Livet på Vitigrend

På Voksenkollen kommer boligprosjektet Vitigrend med 20 rekkehus og 23 leiligheter, perfekt for deg som ønsker å bo rett ved marka og tett på byen. Her kan barna leke fritt i skog og mark, og du kan trekke deg litt nærmere naturen, men fortsatt ha sentrum en T-banetur unna.

Rekkehusene i Vitigrend kommer i to ulike versjoner: Den ene er på 120 kvadratmeter med tre soverom over to plan, og den andre er på 140 kvadratmeter med loftstue og tre soverom over tre plan. Rekkehusene får en åpen og fin planløsning med store og gode rom. Her får du enten egen carport med bod eller parkering i utvendig fellesgarasje.

Leilighetene varierer fra to- til fireromsleiligheter på 63 til 140 kvadratmeter. Alle leilighetene får romslige sørvestvendte balkong/markterrasse. På toppen av byggene blir det bygget en toppleilighet på 140 kvadratmeter. Uansett hvilken leilighet du velger får du egen parkeringsplass i parkeringskjeller. Og du kan nyte en god standard med moderne og gode løsninger som gir det lille ekstra.

Bekymret for å ikke ha plass til besøk? Eller hvor du skal feire bursdag? Vitigrend byr på en gjesteleilighet som beboerne kan leie til familien og et felleslokale hvor du kan arrangere bursdager, juletrefest og annet gøy. Det kommer også en felles smørebod og sykkelvask i parkeringskjelleren under leilighetene.

Vitigrend grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen, og Tryvann er den nærmeste naboen med flott alpinanlegg, Tryvann skiskole og fine turmuligheter. Her blir det et trygt og flott sted for barn å vokse opp med naturskjønne omgivelser og mange friluftstilbud. En av DNTs blåmerkede stier går igjennom boligfeltet og tar deg direkte ut i marka. Her kan du plukke blåbær og høre skogens ro. Du finner også flere barnehager innen gangavstand, og en liten biltur unna finner du butikker, barneskole og ungdomsskole. Og Voksenkollen T-banestasjon er kun 200 meter unna som tar deg rett til sentrum.

Bli med på videovisning av Vitigrend

Ta en titt på solforholdene

Ta en titt på solforholdene

I Vitigrend bor du i naturskjønne omgivelser på Voksenkollen. Her kan du se solforholdene gjennom hele året til ulike tidspunkt, slik at du vet akkurat hvor du kan nyte solen og naturen.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Vitigrend

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!