Laster resultat

Vitigrend, trinn 1

Det første salgstrinnet på Vitigrend byr på 25 boliger – 17 leiligheter og 8 rekkehus. Bo tett på byen og ved porten til Nordmarka.

Salget er i gang

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
4
Boligtype
Rekkehus
Totalpris fra
NOK 6,127,370
Størrelse (P-rom)
60–87 m²
Planlagt innflytting
Fra vinteren 2023
Eieform
Sameie

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Du kan enkelt bestille visningstid når det passer for deg og dine, eller ta kontakt med prosjektselger. Bli bedre kjent med området, prosjektet, de nye boligene og kjøpsprosessen.

Ullveien 12, 0790 Oslo. Se kart i Google

Byggestart er vedtatt

Vi har gleden av å fortelle at byggestart er nå vedtatt for Vitigrend. Vi er godt i gang med å forberede det første spadetaket og byggingen av din drømmebolig på Voksenkollen.

Ved kjøp av bolig etter vedtatt byggestart betaler du 10 prosent av totalprisen med en gang.

Ta gjerne kontakt med prosjektselger for mer informasjon

Ledige leiligheter
1002 Leilighet 3 63.5 m² 60 m² NOK 6,127,370 1 1 innendørs plass. Mulighet for elbil-lading
1005 Leilighet 3 63.5 m² 60 m² NOK 6,227,370 1 1 innendørs plass. Mulighet for elbil-lading
1008 Leilighet 3 63.5 m² 60 m² NOK 6,127,370 1 1 innendørs plass. Mulighet for elbil-lading
2004 Leilighet 4 91.5 m² 87 m² NOK 8,727,370 2 1 innendørs plass. Mulighet for elbil-lading

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ullveien 10-12, 0791 Oslo. Se kart i Google

Fasaden til Vitigrend, sett fra lekeplass og treningsområde.

Om Vitigrend, trinn 1

I det første salgstrinnet på Vitigrend kan du velge blant leiligheter og rekkehus. Totalt er det 25 boliger i varierende størrelse – 17 leiligheter og 8 rekkehus. Vitigrend er perfekt for deg som liker å leve livet ute og som ønsker å være tett på byen.

Totalt består Vitigrend av 43 boliger, og i dette salgstrinnet kan velge blant boliger med to til tre soverom, fra 64 til 115 kvadratmeter. Boligene får en gjennomgående god standard med egen parkeringsplass. I tillegg får Vitigrend et eget fellesrom som kan brukes til bursdagsfeiringer, fellesmøter og annet gøy, og en hybel som kan leies av beboerne til gjester. 

På Vitigrend trenger du ikke å planlegge utflukter eller bekymre deg over reisetid. Her vil du bo ved porten til Nordmarka og stiene utenfor døren tar deg rett ut i naturen. Du vil også være tett på byen, med gangavstand til Voksenkollen T-banestasjon og barnehager – nærmeste barnehage blir vegg i vegg med Vitigrend. 

I området rundt Vitigrend finnes en rekke små og større eventyrskoger som kan nytes av store og små. Prosjektet grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen. Og Tryvann blir prosjektets nærmeste nabo, hvor du finner et flott alpinanlegg, Tryvann skiskole og fine turmuligheter.

Innred boligen din

Innred boligen din

En av fordelene med å kjøpe en helt ny bolig er at du kan tilpasse den selv med produkter, farger og materialer som passer din smak. Dette skjer i tilvalgsfasen, som starter så snart vi har vedtatt byggestart i prosjektet. Tilvalg er valgfritt – og du finner både kostnadsfrie tilvalg og løsninger du må betale for. Allerede nå kan du se noen av de mulighetene du vil få til å tilpasse din nye bolig.

Se tilvalgsmulighetene
Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Vitigrend, trinn 1

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!