Laster resultat
Kommer for salg

Vitigrend

Vitigrend på Voksenkollen er et unikt prosjekt som grenser til Nordmarka og Holmenkollen. Boligprosjektet vil bestå av 20 rekkehus og 23 leiligheter fordelt på åtte bygg.

Antall boliger
43
Boligtype
Leiligheter, rekkehus
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Cirka 63-141 m². 2 til 4 rom
Status
Rammetillatelsen foreligger
Salgsstart
Sommer 2021
Innflytting
Planlagt 2023
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Ullveien 12, 0791 Oslo. Se kart i Google

Om Vitigrend

Prosjektet har to ulike typer rekkehus. Den ene typen er på 120 kvadratmeter med tre soverom over to plan, og den andre typen er på 141 kvadratmeter med fire soverom på to plan og med loftsstue. Både rekkehusene og leilighetene får en god standard, med moderne og gode løsninger som gir det lille ekstra. Rekkehusene får en åpen og fin planløsning med store og gode rom med enten egen carport med egen bod eller parkering i felles garasjeanlegg med bodanlegg. 

Leilighetene varierer fra to- til fireromsleiligheter på 63 til 140 kvadratmeter. Alle leilighetene får romslig sørvestvendt balkong eller markterrasse. I ett av byggene blir det også bygget en gjesteleilighet som beboerne kan reservere til familie og venner for noen dager. På toppen av byggene blir det bygget en 140 kvadratmeter stor toppleilighet. Alle leilighetene får egen parkeringsplass i parkeringskjelleren.

Dette prosjektet har det lille ekstra som gjør at du har alle enebolig-funksjonene på deling med nabolaget ditt. Prosjektet vil ha egen gjesteleilighet som beboerne kan booke, felleslokale hvor
du kan arrangere bursdag, trening eller juletrefest. Lokalet vil bli utstyret med treningsutstyr og stoler og bord samt lekegrind til minsten. Felles smørebod og sykkelvask er praktisk plassert i parkeringskjelleren under leilighetsbyggene til bruk for alle beboerne på Vitigrend.

Området hvor prosjektet ligger grenser til Nordmarka, Frognerseteren og Holmenkollen. Tryvann er prosjektets nærmeste nabo hvor man finner et flott alpinanlegg, Tryvann skiskole og fine turmuligheter. Området rundt er naturskjønt og stille med mange friluftstilbud, et trygt og flott sted for barn å vokse opp. Nordlandia barnehage, en helt ny barnehage, ligger rett ved boligene. Butikker og skoler, Grindibakken barneskole og Midtstuen ungdomsskole, ligger kun en ti minutters kjøretur unna. Midt i prosjektet blir det etablert et felles tun med lekeplass. Fra boligene er det kun 200 meter til Voksenkollen t-banestasjon.

Er du glad i å gå en tur i marka eller å spenne på deg skiene etter arbeidsdagen er slutt? Fra boligene kan du gå milevis i flott natur og stå på ski i fine skiløyper. En av DNTs blåmerkede stier går igjennom boligfeltet og tar deg direkte ut i marka. Her kan du plukke blåbær og høre skogens ro. Området og boligene passer også godt for barnefamilier eller for de som ønsker å trekke seg litt nærmere naturen til et rolig område, men fortsatt ha sentrum en t-banetur unna. 

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Vitigrend

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!