Laster resultat
Kommer for salg
Illustrasjonsbilde av Hoffsveien Hage

Hoffsveien Hage

Vi planlegger 56 boliger fordelt på fire punkthus mellom Smestad og Skøyen. Velg blant to-, tre- og fireroms i ulike størrelser.

Antall boliger
56
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 4 rom
Status
Venter på godkjent rammesøknad
Salgsstart
April 2021
Innflytting
Forventet årsskifte 2023/2024
Eieform
Ikke avklart

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.93233 breddegrad, 10.677143 lengdegrad

Koordinater: 59.932330,10.677143. Se kart i Google

Om Hoffsveien Hage

OBOS planlegger et nytt boligprosjekt i Hoffsveien 47–49. Etter planen vil vi bygge 56 leiligheter fordelt på fire punkthus med særpreg, tegnet av Lund Hagem Arkitekter. Du vil kunne velge mellom to-, tre- og fireroms i ulike størrelser. Boligene vil få generell høy standard, med heis og parkering i underjordisk garasjeanlegg. 

Boligene får adresse Hoffsveien 47–49, og ligger sentralt mellom Smestad og Skøyen, med umiddelbar nærhet til grøntområder og Smestaddammen. Det er også kort vei til Frognerparken og Bygdøy, som har fine tur- og rekreasjonsområder.

Like i nærheten av boligene finner du både Smestad barnehage og Smestad barneskole. Det er også flere andre barnehager og skoler i området. 

I gangavstand finner du Skøyen, med en rekke butikker og servicetilbud. Dette er også et av Oslos beste kollektivknutepunkter med tilbud om tog, flytog, busser, trikk og taxi samlet på ett sted. Fra boligene er det heller ikke langt til busstoppet i Hoffsveien og T-banestoppet Smestad, som tar deg til Majorstuen på fire minutter. 

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon om boligprosjektet trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Hoffsveien Hage

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!