Laster resultat
Kommer for salg
fasade av Våronnveien 17 sett fra gaten

Våronnveien 17

På Manglerud i Oslo planlegger vi et spennende fremtidsbygg på inntil åtte etasjer.

Antall boliger
Cirka 30
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 4 rom. Cirka 35–80 kvadratmeter
Status
Venter på å få godkjent reguleringsplan
Salgsstart
Ikke avklart
Innflytting
Ikke avklart
Eieform
Borettslag

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Våronnveien 17, 0679 Oslo. Se kart i Google

Om Våronnveien 17

På Manglerud planlegger vi et nytt og unikt boligprosjekt. Dette blir et fremtidsrettet boligprosjekt med mange spennende løsninger. 

Våronnveien 17 vil bestå av cirka 30 leiligheter i en boligblokk i massivt tre, tegnet av arkitektene Helen & Hard. Boligene vil variere fra to- til fireromsleiligheter på cirka 35–80 kvadratmeter.

Prosjektet vil i hovedsak bestå av mindre leiligheter, og det legges derfor opp til fellesarealer både ute og inne. Blant annet planlegges et felleskjøkken knyttet til lokaler som beboerne kan bruke til feiringer, møter eller andre aktiviteter. Tanken er at fellesløsninger vil kunne etableres etter ønsker fra beboerne i borettslaget.

Boligene blir liggende i et etablert boligområde på Manglerud, cirka 300 meter fra T-banen. Noen minutters gange unna ligger Manglerud Senter, som et godt utvalg av butikker, apotek, spisesteder og andre tjenester. Det ligger flere barnehager i nærheten av de nye boligene, i tillegg til Manglerud skole, Høyenhall skole og Ryenberget skole.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Våronnveien 17

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!