Laster resultat
Kommer for salg
fasade på Bølgelengden

Bølgelengden

På Lambertseter i Oslo planlegger vi å bygge seniorboliger i samarbeid med Diakonhjemmet Omsorg.

Antall boliger
Cirka 75
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
Cirka 50-70 m². 2 til 3 rom
Status
Venter på godkjenning fra kommunen
Salgsstart
Planlagt første kvartal 2021
Innflytting
Planlagt fra 2023
Eieform
Borettslag

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.872844 breddegrad, 10.811302 lengdegrad

Koordinater: 59.872844,10.811302. Se kart i Google

Om Bølgelengden

OBOS og Diakonhjemmet Omsorg har inngått et samarbeid om å utvikle seniorboliger. Disse leilighetene kommer til å ligge sentralt rett ved T-banestasjonen og kjøpesenteret på Lambertseter. OBOS skal bygge og selge boligene, mens Diakonhjemmet Omsorg skal levere tjenester til beboerne og lokalmiljøet fra egne lokaler i bygningen.

Bølgelengden skal være et helsefremmende bomiljø hvor eldre opplever trygghet. Diakonhjemmet Omsorg vil stille med en husvert, som skal hjelpe beboerne med det de trenger for å bidra til en enklere hverdag. Denne stillingen vil være døgnbemannet og personen vil ha helsefaglig bakgrunn. Leilighetene er tenkt levert med en standardpakke av tjenester fra Diakonhjemmet Omsorg, men med muligheter for individuelle tilleggstjenester. 

Vi planlegger salgsstart av boligene første kvartal 2021. Om alt går etter planen vil ferdigstillelse være i 2023. Fremdriften avhenger av nødvendige godkjennelser fra Plan- og bygningsetaten.

Eldre par som klemmer

En ny fase i livet

Når man har lagt den yrkesaktive delen i livet bak seg, begynner et nytt kapittel. Derfor lanserer vi et nytt bokonsept for alle som vil fortsette et meningsfullt liv i sosiale omgivelser.

Les mer om bokonseptet
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon om boligprosjektet trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Bølgelengden

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!