Laster resultat

Stilla borettslag, salgstrinn 2

I det andre salgstrinnet i Stilla borettslag kan du velge blant 42 leiligheter i oppgang G og H. På Frysja bor du der byen møter marka.

Salget er i gang
Emblem for OBOS vårvisning

Velkommen til vårvisning

Fra 17. til 23. april utvider vi åpningstidene og ønsker deg velkommen til visning av alle boligprosjektene våre. Bestill visning gjennom påmeldingsskjemaet som du finner på hvert enkelt boligprosjekt, eller ta kontakt med prosjektselgerne våre. Uansett boligdrøm hjelper vi deg med å finne din drømmebolig til fastpris.

Frysjaveien 44, 0084 Oslo. Se kart i Google

Illustrasjon av folk på vei til visning.
Antall ledige boliger
15
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
kr 3 728 510
Størrelse (P-rom)
35–118.5 m²
Innflytting
Planlagt høst 2023
Eieform
Borettslag

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på.

Visningsenter:
Frysjaveien 44, 0084 Oslo. Se kart i Google

Stilla borettslag, salgstrinn 2 har 15 ledige boliger

31 boliger er allerede solgt

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9661050026996 breddegrad, 10.7709471328752 lengdegrad

Frysjaparken - Stilla borettslag, salgstrinn 2 (oppgang G og H ) - Visningssenter i Frysjaveien 44, 0884 Frysjaveien 40, 0884 Oslo. Se kart i Google

Illustrasjon av takterrasse med grillområdet og barn som leker på plattingen i Stilla borettslag

Om Stilla borettslag, salgstrinn 2

I det andre salgstrinnet i Stilla borettslag kan du velge mellom 42 to- til femromsleiligheter med størresler fra 35 til 120 kvadratmeter i oppgang G og H. Her flytter du rett inn i en moderne leilighet med lune farger og praktiske løsninger. Leilighetene får gode planløsninger med gode muligheter for oppbevaring, i tillegg til av hver bolig får egen sportsbod i kjelleren. Det blir også felles takterrasser med flott utsikt, og mellom byggene blir det grønne uteområder.

Leilighetene vil ligge tett på det kommende torget i Frysjaparken, Allmenningen, hvor det blant annet planlegges kafé, bydelsrestaurant, matvarebutikk og treningssenter. Med Nordmarka like i nærheten bor du ved inngangsporten til et nettverk av trenings- og turmuligheter både sommer og vinter. Bare to minutter unna stopper 54- og 25-bussen, og du kan spasere til Kjelsås på ti minutter hvor du finner både tog og trikk. Her bor du der byen møter marka.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Stilla borettslag, salgstrinn 2

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!