Laster resultat
Salget er i gang
Illustrasjon av Ager borettslag i Frysjaparken i Oslo som viser uterom, fasade av blokk, gangvei med mor og datter.

Ager

Ager borettslag blir del av Frysjaparken i Oslo som grenser mellom byen og marka.

Antall ledige boliger
42
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 3,728,515
Kjøpsmodeller
Bostart, Deleie
Størrelse (P-rom)
35–94 m²
Innflytting
Planlagt vinter 2025
Eieform
Borettslag
 • Bostart
 • Deleie

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Visning

Her blir du kjent med området, boligprosjektet, boligene og kjøpsprosessen, og får svar på det du måtte lure på. Du kan treffe oss både digitalt og på visningssenteret.

Visningssenter:
Frysjaveien 44, 0884 Oslo. Se kart i Google

OBOS ønsker trygge visninger med så lav smitterisiko for korona som mulig. Vi har innført tiltak som sikrer at visningene vil bli gjennomført på en så trygg måte som mulig. Passer ikke de oppsatte dagene, så finner vi gjerne et annet tidspunkt sammen med deg.

Gå til påmeldingsskjemaet

Ager har 42 ledige boliger

Her kan du gjøre deg kjent med ledige boliger i dette boligprosjektet.

I salg nå

Salget er i gang Illustrasjon av Ager borettslag i Frysjaparken i Oslo som viser uterom, fasade av blokk, gangvei med mor og datter.

Ager borettslag, salgstrinn 1

 • 42 to- til fireromsleiligheter
 • Fra NOK 3,728,515 til NOK 10,059,140
 • Innflytting: Planlagt vinter 2025
 • Fastpris – ingen forkjøpsrett
 • Bostart
 • Deleie

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Last ned dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen breddegrad, lengdegrad

Frysjaveien 40, 0884 Oslo. Se kart i Google

Illustrasjon av aktivitetsrike Frysja torg i Frysjaparken

Livet i Ager borettslag

I Frysjaparken bygger vi omtrent 1000 nye og moderne leiligheter. Her kommer det kaféer, butikker, skole, park, torg, barnehage og andre urbane kvaliteter. Kikut sameie, Stilla borettslag og Frysjalia borettslag ligger allerede ute for salg, og nå er det Ager borettslag sin tur.

Ager borettslag ligger i grønne omgivelser på Kjelsås – kun et steinkast unna Nordmarka. Her finner du mange turstier, som tar deg til blant annet Maridalsvannet og Storo Storsenter. Om sommeren kan du ta turen til Stilla, Akerselvas flotteste badeplass.

Frysjaparken er allerede en etablert bydel, og nabolaget er i ferd med å bli enda mer levende. Frysja Torg vil ha flere butikker og spisesteder, hvor du kan samles med familie og venner. Torget blir et sentrum i nabolaget, med liv og aktivitet. Her kan barna løpe rundt og ha det gøy på lekeplassen, og de voksne kan slappe av i de hyggelige uteområdene.

Fra nabolaget er det kort vei til alt du trenger i hverdagen. En ny barnehage er i ferd med å bygges, og Oslo kommune planlegger en ny skole i nærområdet. Fra Kjelsås kan du reise med buss, trikk og tog, med kort vei inn til sentrum. Det bygges også nye sykkelveier som tar deg til byen på cirka 15 minutter.

Ønsker du å utforske mer av livet nær marka kan du ta turen til Skjerven gård, som ligger vakkert til ved Maridalsvannet. Her kan du lære å ri og bake lefser, og det arrangeres julemarked for både store og små.

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Kjøp med OBOS Bostart

OBOS Bostart er en kjøpsmodell som gjør veien til boligdrømmen kortere. I dette boligprosjektet tilbyr vi OBOS Bostart på utvalgte boliger.

Bli kjent med OBOS Bostart

Kjøp bolig med OBOS Deleie

Det er bedre med én fot innenfor boligmarkedet enn to utenfor. Med OBOS Deleie starter du med å kjøpe minst en halv leilighet. Resten leier du av OBOS.

Bli kjent med OBOS Deleie
Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Ager

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

 • StorOslo Eiendom logo