Laster resultat

Salget er i gang

Løren botaniske, salgstrinn 4

Det fjerde salgstrinnet byr på 42 to-, fire- og femromsleiligheter. I Løren botaniske kan du leve sentralt og urbant, men også rolig og grønt.

1 av 21

Nøkkelinformasjon

Antall ledige boliger
2
Boligtype
Leilighet
Totalpris fra
NOK 8,088,570
Størrelse (P-rom)
71–78 m²
Planlagt innflytting
Fra sommeren 2023
Eieform
Borettslag

Dette skjer nå

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Visning

Du kan enkelt bestille visningstid når det passer deg og dine under, eller ta kontakt med prosjektselger. Du kan alltid ha med følge, så du trenger kun å melde deg selv på visning.

Visningssenter:
Lørenveien 50, 0580 Oslo. Se kart i Google

Løren botaniske, salgstrinn 4 har 2 ledige boliger

40 boliger er allerede solgt

Ledige leiligheter
6013 Leilighet 4 71 m² 71 m² NOK 8,088,570 6
7010 Leilighet 4 78 m² 78 m² NOK 8,388,570 7

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Peter Møllers vei 8, 0585 Oslo. Se kart i Google

Illustrasjon av drivhus med grønnsakshage i bakgård i Løren botaniske på sommeren.

Om Løren botaniske, salgstrinn 4

Det fjerde salgstrinnet i Løren botaniske består av 42 leiligheter. Her kan du velge mellom to-, fire- og femromsleiligheter i varierende størrelse fra 40 til 109 kvadratmeter. I flere av leilighetene vil du ha mulighet for hybel.

Leilighetene finner du i hus 4, som er inspirert av de klassiske byggene i Oslos bygårder. Bygget ligger skjermet fra veien, og kommer med balkonger mot syd og nord. Leilighetene har lyse overflater og en god takhøyde som bidrar til å gjøre alle rommene luftig og lyse.

I samarbeid med Nordr planlegger vi å bygge 377 boliger på Løren. Disse boligene vil bli fordelt på syv bygg, hvor alle vender inn mot gårdsrommet eller tunene. Mellom byggene blir det store og grønne uteområder med rom for flere drivhus. På de grønne takene blir det felles takterrasser med gode solforhold og flott utsikt. Her vil du også ha muligheten til å dyrke dine egne grønnsaker i plantekasser.

På Løren vil du bo sentralt med mange muligheter. Du kommer raskt dit du vil med T-bane, buss, sykkel eller et par gode sko. Like utenfor døren i Løren botaniske ligger Lille Løren park og du vil kun være 2 kilometer unna Lillomarka. Det planlegges også en helt ny barnehage i hus 7, og Løren skole og Sinsen barneskole er ikke langt unna.

Soldiagram fra sørfasaden

Alt om kjøpet

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og gjort deg kjent med personvernerklæringen.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Løren botaniske, salgstrinn 4

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Nordr