Laster resultat
mennesker på takterrasse som griller og snakker sammen

Lillebergtunet

De nye boligene blir liggende mellom Helsfyr og Hasle i bydel Gamle Oslo. Flytt inn i et veletablert bomiljø i et område i stor utvikling.

Prosjektet er utsolgt

Prosjektet er utsolgt

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9177201536303 breddegrad, 10.7963597951187 lengdegrad

Malerhaugveien 38, 0663 Oslo. Se kart i Google

Hovindammen med stille vann og frodig grøntområde

Livet på Lillebergtunet

På en tomt mellom Grenseveien og Malerhaugveien skal OBOS bygge 92 nye leiligheter. De nye boligene i Lillebergtunet borettslag blir liggende mellom Helsfyr og Hasle i bydel Gamle Oslo. Her flytter du inn i et veletablert bomiljø i et område som er i stor utvikling.

Ensjø har begynt å blomstre for fullt, og er en del av det større området Hovinbyen. Her skal det legges til rette for et lyst, luftig og grønt område med parker, sykkel- og gangveier og et godt kollektivtilbud. De siste årene har flere og flere funnet sitt nye drømmehjem i området. I Lillebergtunet borettslag flytter du inn i et område som er på full fremmarsj i Oslo.

Fra ditt nye hjem er det gangavstand til både Ensjø, Helsfyr og Hasle T-banestasjon. Tar du T-banen fra Ensjø, er du på Jernbanetorget på bare fem minutter. Flere busser stopper også i nærområdet, noe som gjør det enkelt for deg å komme deg dit du skal. Fra Grenseveien kan du ta 21-bussen via sentrum og inn til Aker brygge. Bussen går også om natten, både på hverdager og i helgene.

I nærheten av de nye boligene ligger både Kampen barneskole, Hasle barneskole og Fyrstikkalleen videregående skole. Det er også flere barnehager i gåavstand fra de nye boligene.  

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon om boligprosjektet trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.