Laster resultat
Salget er i gang

Kværnertoppen

Bo i et nytt og levende nabolag, kun fem minutter fra Oslo sentrum. Leilighetene i de øvre etasjene har flott utsikt over resten av boligområdet og Oslo by.

Ingen forkjøpsrett

Salget er i gang, og det er ikke lenger forkjøpsrett for OBOS-medlemmer. Nå er det førstemann til mølla som gjelder! Boligene selges til fastpris.

Dette skjer nå

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Se prospekt og dokumenter

Her finner du detaljert informasjon om prosjektet og boligene.

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen 59.9029008226628 breddegrad, 10.792117259768 lengdegrad

Ingeniørveien, 0196 Oslo. Se kart i Google

familie sitter på takterrasse og hygger seg

Livet på Kværnertoppen

I Kværnerbyen bor du i et nytt og levende boligområde, kun fem minutter unna alt Oslo sentrum har å by på. Her får leilighetene i de øvre etasjene flott utsikt over resten av boligområdet og Oslo by.

Det meste av det du trenger i hverdagen er på plass i nabolaget i Kværnerbyen. Her kan du kjøpe dagligvarer, gå til frisøren, trene på treningssenter og handle på apoteket.

Bor du i Kværnerbyen er det lettvint å komme seg til og fra alt du ønsker å bruke storbyen til. 32-bussen har endestasjon på torget i Kværnerbyen og tar deg til Bjørvika og Oslo sentrum på fem minutter. Avgang hvert kvarter. Du kan også ta bussrutene som går i Konows gate. Der stopper til og med et par nattruter. Det er kjekt om du skulle trenge skyss hjem i de sene timer.

Det er to barnehager i Kværnerbyen, Kværnerbyen barnehage og Kværnerdalen barnehage. Den første gir fortrinnsrett til barn som bor i Kværnerbyen. De nærmeste skolene er Vålerenga barneskole og Jordal ungdomsskole. 

Alt om kjøpet

Å kjøpe bolig er en stor investering. Vi guider deg trygt gjennom kjøpet og tilbyr løsninger som er tilpasset behovet ditt.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

For å kunne sende deg informasjon trenger vi samtykket ditt for å kunne ta kontakt med deg på e-post og telefon.
Vilkår

Å, nei!

Noe gikk galt under innsendingen av skjemaet...

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Sevice apply.

Kontakt oss for mer informasjon om Kværnertoppen

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!