nærbilde av toppetasjene i Middelthunet

Bo fantastisk mellom Frognerparken og bypulsen

Det er ikke bare den flotte leiligheten som gjør det godt å bo i Middelthunet. Her vil du leve et behagelig liv med fasiliteter som er unike i hjertet av Majorstuen.

OBOS og Nordr utvikler boligdrømmen. På Nordeas gamle tomt i Middelthunsgate vil du finne Middelthunet – et urbant boligprosjekt. Middelthunet vil bestå av 330 selveierleiligheter med god standard og du kan allerede flytte inn i løpet av 2022.

Når du bor i hjertet av Majorstuen – midt mellom Frognerparken og bypulsen – vil du finne alt du kjenner, og alt du trenger, rett rundt hjørnet. Det er likevel ikke bare dette som gjør Middelthunet unikt. Vi skal bygge et urbant bomiljø i nærheten av alt, med attraktive fasiliteter som gjør hverdagen mer komfortabel for deg og dine.

I hjertet av Majorstuen

I Middelthunet får du alt måtte ønske rett utenfor ditt nye nabolag. Du får en av Oslos største grønne lunger tvers over veien, kombinert med et bredt servicetilbud rett utenfor døren. Her finner du det meste hjertet begjærer – både hos store og små.

Du kan dra på en piknik i Frognerparken, nyte et deilig morgenbad i Frognerbadet eller gå på skøyter på Frogner stadion. Du får skrittavstand til restauranter, matbutikker, Colosseum kino og shoppingtilbudet i Bogstadveien. Benytt kollektivknutepunktet på Majorstuen for å komme deg dit du vil. 

Les om boligene i Middelthunet


Et tilbaketrukket uterom

Det er ikke bare beliggenheten i seg selv som er flott i Middelthunet. Her skal vi bygge et helt nytt nabolag i rolige omgivelser, med det du trenger for å trives i hverdagen.

Du vil få et trygt og flott uterom rett utenfor din egen utgangsdør. Gårdsrommet i Middelthunet skal gi deg følelsen av et tilbaketrukket gateliv, med oppholdsområder og logiske ganglinjer som trekker folk inn i og gjennom nabolaget. Her kan du spasere noen rolige skritt i lune omgivelser, omkranset av urban arkitektur og naturskjønn beplantning.


Den flotte Fonteneplassen

Vi skal revitalisere Fonteneplassen i tilknytning til Middelthunet. Dette skal bli en herlig passasje utformet for beboere, barn og besøkende. Arealet vil bestå av flotte fontener, frodig beplantning og oppholdsområder.

Ta deg en rolig spasertur etter jobb eller nyt en rolig stund med en god bok. Dette blir et godt sted å være for hele familien, avskjermet fra trafikkstøy og bypulsen utenfor.


De unike takterrassene

I Middelthunet vil beboere få gleden av felles takterrasser med gode solforhold, og ikke minst unik utsikt over Frognerparken og byen. Takterrassene kommer på to av tre bygg, med flotte sittegrupper, pergola i tre og plantekasser med beplantning. Den største takterrassen kommer også med eget utekjøkken, utedusj og toalett. Er du av den aktive typen vil du like Tufteparken, et helt eget område med treningsapparater du kan benytte fritt.

Takterrassene er tilgjengelige for alle som bor i Middelthunet, og vil bestå av ulike soner som tilrettelegger for ulike behov. Her kan du nyte et hyggelig selskap med venner og familie, eller sette deg ned i rolige omgivelser. Enkelte sittegrupper kommer under tak.


Næringstilbud rett rundt hjørnet

Vi skal skape et levende bomiljø for både besøkende og beboere i Middelthunet. I første etasje i to av byggene vil det komme næringslokaler som vil bidra til å vitalisere Middelthunsgate og Fabrikkgata. Her vil vi tilrettelegge for restauranter, butikker og servicetilbud. Alt for at du skal få skrittavstand til det du trenger i hverdagen.

Praktisk parkering i kjeller

Det kommer et underjordisk garasjeanlegg med omkring 190 parkeringsplasser for beboere, i tillegg til avsatte plasser til næringslokalene. Det er de som bor i de større leilighetene som får mulighet til å kjøpe parkeringsplass. Vi tilrettelegger selvfølgelig for deg som ønsker ladepunkt for elbil.


Tilgang til gjesteleiligheter

I Middelthunet skal du ha mulighet til å ha venner og familie på besøk. Venter du gjester, men ikke har overnattingsmuligheter hos deg selv kan du leie en av to gjesteleiligheter i Middelthunet. Disse enhetene driftes av sameiet.

Mange sykkelparkeringer

Vi tilrettelegger for deg som ønsker å sykle dit du måtte ønske i hverdagen. Det settes av parkeringsplasser for sykkel både i kjelleren og på bakkeplan i Middelthunet. I kjelleren vil du også finne et sykkelverksted med mulighet for å utføre service på sykkel, samt egen vaskestasjon.

Skientusiaster vil også ha stor glede av smøreboden, som vil befinne seg i nær tilknytning til sykkelverkstedet.

Gå til Middelthunets prosjektside.

Illustrasjon av en kvinne med oppsatt hår

Meld interesse

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer i dette boligprosjektet? Meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.