Laster resultat
Kommer for salg
Gårdsrom med boligblokker, grøntområder og mennesker

Gårdsrom med boligblokker, grøntområder og mennesker

Stålverket Torg

På den gamle stålverkstomta på Martodden vil det snart vokse frem et nytt og moderne boligprosjekt i forlengelse av Stålverket Park.

Antall boliger
Cirka 200
Boligtype
Leiligheter
Totalpris fra
Ikke avklart
Størrelse
2 til 4 rom
Status
Avventer rammesøknad
Salgstart
Planlagt høsten 2021.
Innflytting
Planlagt første halvår 2024
Eieform
Borettslag

Forkjøpsrett ved salgsstart

Boligene er under planlegging og salget har ikke startet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart og får velge og kjøpe bolig før ikke-medlemmer.

Bli medlem

Hvor mye kan du låne?

Gjør deg kjent med boligprosjektet

Kart over området

Kart sentrert på geolokasjonen  breddegrad,  lengdegrad

Raubekkgata 13, 2316 Hamar. Se kart i Google

Om Stålverket Torg

Nordr og OBOS skal sammen bygge cirka 200 nye boliger i det nye prosjektet som har fått navnet Stålverket Torg. Velg mellom to- til fireromsleiligheter i ulike størrelser – planlagt salgsstart er første halvår 2021.

Det er godt å bo der mulighetene er mange. Martodden er et av Hamars flotteste områder og Stålverket Torg er summen av mange kvaliteter. Et nytt og moderne boligprosjekt beliggende i et naturskjønt område. Kjøpesenter, idrettsarena, skole og barnehage ligger bare noen steinkast unna.

Ta et morgenbad etterfulgt av frokost på takterrassen. Turmulighetene venter utenfor døra med mange flotte turstier til fots eller på sykkel. I vinterhalvåret er det gode muligheter for fine skiturer.

Har du hus men ønsker deg noe enklere? Har du fått barn og trenger noe større? Stålverket Torg har løsninger som passer de fleste. Egen parsellhage. Eller balkong med utsikt. Felles grøntområder med nyttevekster, frukttrær og egen skøytebane om vinteren. Felleshus med smørebod, sykkelparkering og kajakklagring gjør det enda enklere å ta i bruk den fine naturen rundt.

I Stålverket Torg står bærekraft og miljø sentralt i både byggeprosessen og tilrettelegging av omgivelsene.

Meld interesse Gjennomført Ikke utfylt

Lyst til å holde deg oppdatert på hva som skjer? Fyll ut skjemaet og meld interesse her – så sørger vi for at du får med deg alle viktige nyheter og frister.

(+47)
Før du sender inn skjemaet må du ha lest og akseptert vilkårene.
Vilkår

Kontakt oss for mer informasjon om Stålverket Torg

Vi svarer gjerne på dine spørsmål!

Bygges av:

  • Nordr