Bilde av et ungt par som står på en terrasse og smiler

Flere veier til boligdrømmen

OBOS gjør veien til boligdrømmen litt kortere – uansett hvor du er i livet. I utvalgte nyboligprosjekter tilbyr vi nå to boligkjøpsmodeller: OBOS Bostart og OBOS Deleie.

OBOS Bostart

Med OBOS Bostart kan du kjøpe en helt ny bolig til en lavere pris enn ordinær markedspris. Du eier fortsatt boligen, den eneste forskjellen er at den dagen du ønsker å selge, har OBOS retten til å kjøpe boligen tilbake til prisen du betalte for den, justert etter endring i boligprisindeksen til Eiendom Norge. Den prosentvise verdiøkningen boligen eventuelt får fra du kjøper til du selger, får du.

OBOS Deleie

Kjøper du bolig med OBOS Deleie starter du med å eie minst halvparten av boligen selv. Og senere, hvis det passer for både deg og lommeboka, kan du øke din eierandel. Du trenger ikke å øke eierandelen din, men du har mulighet til å gjøre dette én gang i året, inntil du eier hele boligen selv.

Se hvilke boliger du kan kjøpe med OBOS Bostart og OBOS Deleie her

Alt om OBOS' boligkjøpsmodeller

De to boligkjøpsmodellene våre tilbys på utvalgte nyboligprosjekter. Se hvilke prosjekter de ulike tilbys på, og les alt om de to kjøpsmodellene på sidene under.

Til toppen