Boligprosjektet Røakollen i solnedgangen.

Velkommen til visning

Se hva vi selger der du vil bo og finn drømmeboligen til fastpris. Du kan forhåndsbestille visning eller kontakte prosjektselgerne – påmeldingsskjema og kontaktinformasjon finner du på hvert enkelt boligprosjekt.

OBOS Living Lab på Vollebekk

OBOS Living Lab på Vollebekk

Hvordan skal vi bo i framtiden? På Vollebekk i Oslo bygger vi nå OBOS Living Lab, hvor vi skal utforske framtidens boliger med utgangspunkt i det aller viktigste: De som skal bo der. Har du lyst til å flytte inn? Nå kan du melde deg som interessent.

Les mer og meld interesse
Illustrasjon av en grønn nøkkel.

Veier til boligdrømmen

Veien inn på boligmarkedet kan være lang med høye boligpriser og strenge krav til egenkapital. Med OBOS Bostart og OBOS Deleie blir veien litt kortere og flere får muligheten til å eie sin egen bolig. 

Nye nabolag vokser fram

Nye nabolag vokser fram

Nå forvandler vi flere områder om til nye, spennende nabolag. Her skaper vi ikke bare gode rom å bo i, men også gode rom å gå ut til, rom for godt naboskap og opplevelser.

Utforsk de nye nabolagene
OBOS Block Watne

OBOS Block Watne

OBOS Block Watne bygger kvalitetsboliger til fornuftige priser over hele landet. OBOS-medlemmer har forkjøpsrett ved salgsstart på nye OBOS Block Watne-boliger.

Gå til OBOS Block Watne
Bolig på målsøm

Bolig på målsøm

Skal du bygge enebolig på egen tomt? Fluks OBOS Block Watne bygger landets første målsømboliger. Det betyr at vi bygger innenfra og ut, for å skape et fleksibelt og tilpasningsdyktig hjem.

Bli bedre kjent med Fluks

Slik fungerer forkjøpsretten på nye boliger

Ni grunner til å kjøpe helt ny bolig fra OBOS

Ni grunner til å kjøpe helt ny bolig fra OBOS

Glem oppussing, ubehagelige overraskelser og stressende budrunder! Våre nye boliger selges til fastpris, med fem års garanti.

Fordeler med ny bolig

Nyttig å vite før du overtar boligen

Kan jeg velge andre kjøkkenfronter? Komme på byggeplassen og ta innvendige mål? Her gir vi deg svar på det du måtte lure på mens du venter på å flytte inn i det nye hjemmet ditt. 

Informasjon om boliger med royalimpregnert tremateriale

OBOS har nylig blitt kjent med at det er oppstått en usikkerhet vedrørende riktig klassifisering av brannegenskapene til royalimpregnert tremateriale.