Illustrasjoner for Nabohjelp. Illustrasjonen viser ulike verktøy, mobil og to personer.

Nabohjelp – den snille naboen

Trenger du drill, kattepass eller kanskje tips til en god frisørsalong? Spør naboen i Nabohjelp, da vel! Nabohjelp er appen som bringer de gode naboene sammen. Bare prøv det selv! Appen er gratis og åpen for alle.

Kom i gang med Nabohjelp

Kom i gang med Nabohjelp

Nabohjelp er appen som skal gjøre det enklere å spørre naboen om hjelp. Appen er perfekt for de som trenger hjelp – men også for de som har lyst til å bidra, men sjelden opplever at noen spør om hjelp. Det er enkelt, bærekraftig og ålreit for lommeboka. Og på toppen av det hele blir du litt bedre kjent med naboene dine.

Slik kommer du i gang
En app full av gode naboer

En app full av gode naboer

Nabohjelp er allerede til glede for mange – over 155 000 for å være litt mer nøyaktig! Appen kan hjelpe deg med å løse store og små hverdagsproblemer med hjelp fra naboen. Her finner du tips til hva du kan bruke Nabohjelp til.

Tips til bruk av Nabohjelp

Siste nytt fra Nabohjelp

Illustrasjon av mobil i en hånd

Vi vil gjerne høre fra deg!

Vi jobber hele tiden med å forbedre Nabohjelp, og setter stor pris på tilbakemeldinger. Innspillene vi får fra nabohjelpere fører ofte til at vi gjør appen enda bedere! Send oss gjerne dine tilbakemeldinger direkte i Nabohjelp-appen, eller på e-post.