Vil du annonsere i OBOS-bladet?

OBOS-bladet har over 540 000 lesere og sendes til medlemmer i OBOS – Norges største boligbyggerlag. Vil du annonsere hos oss?

OBOS-bladet er kjent for å ha godt interiørstoff og relevant boligstoff. Her treffer du lesere som er interessert i hus, hjem, hage og personlig økonomi.

Bilde av forsiden til OBOS Bladets medieplan 2022

Last ned medieplan for 2022

 

Hvorfor annonsere i OBOS-bladet?

Medlemmene som mottar OBOS-bladet er en stor, attraktiv og bred målgruppe. OBOS-bladets siste leser- og medlemsundersøkelser viser at leserne er:

  1. Mange: OBOS-bladet når ut til godt over en halv million nordmenn, åtte ganger i året. Dette gjør oss til Norges fjerde største magasin og Oslos mest leste – et godt stykke over publikasjoner som VG Helg, Dagbladet Magasinet og Se og Hør. OBOS-bladet kan vise til en leservekst på 5,6 prosent det siste året (2021–2022).
  2. Interesserte og dedikerte: Over 80 prosent leser hele eller deler av OBOS-bladet. Gjennomsnittlig lesetid er på rundt 20 minutter. Majoriteten av leserne av OBOS-bladet er over 45 år.
  3. Godt etablerte: 66 prosent av medlemsmassen har barn, og de fleste medlemmene er mellom 25 og 54 år. Fordelingen mellom kvinner og menn er relativt lik, og cirka 70 prosent av medlemmene bor i Oslo og omegn.
  4. Glade i oppussing: 6 av 10 av leserne vil ha praktiske tips om oppussing. 58 prosent bor i leilighet, 27 prosent i enebolig og 4 prosent i rekkehus.
  5. Opptatt av tilbud: OBOS-bladet er kanalen som gir flest kjennskap til medlemsfordelene sine – over OBOS-appen, nyhetsbrev og obos.no. Mellom 64–72 prosent opplever annonsene i OBOS-bladet som nyttige.
  6. Fornøyde og trofaste: 75 prosent synes OBOS-bladet er troverdig, og 70 prosent mener bladet har god kvalitet. Gjennomsnittlig lengde for et OBOS-medlemskap er 18 år.

*Kilde: Magasinbarometeteret fra Kantar og leserunderøkelse fra Netigate (2022)

Ingrid Stakkestad redaktør i OBOS-bladet
I Oslo og Akershus treffer vi mer enn 350 000 lesere på hjemmebane. I tillegg har vi et bredt nedslagsfelt i Bergen, Stavanger, Vestfold, Østfold, Hamar og Ålesund. Ingrid Stakkestad, redaktør i OBOS-bladet