Hopp til innhold

OBOS-bladet – et av Norges største magasiner

Seks ganger i året blir et rykende ferskt OBOS-blad levert i postkassene til medlemmene våre. I bladet kan du lese om aktuelle tema innen byutvikling, medlemsfordeler, bolig, interiør, og bli bedre kjent med spennende folk.

Innredet stue

Dette er OBOS-bladet

75 år gamle OBOS-bladet sendes gratis i posten til nye og gamle medlemmer, og er et av Norges største og mest leste magasiner med godt over en halv million lesere fra hele landet. Redaksjonen i OBOS-bladet har som mål å lage inspirerende, informerende og aktuelt innhold som vi vet medlemmene våre forventer og ønsker seg.

  • Opplag: Cirka 410 000
  • Lesere: 574 000
  • Leservekst 2022: 9,7 prosent
  • Troverdighet 2022: 75 prosent
  • Design og layout: Bielke & Yang
  • Redaktør: Ingrid Stakkestad
Illustrasjonsbilde

Les OBOS-bladet digitalt

Visste du at du også finner OBOS-bladet på nett? På Mellom husene leser du de nyeste sakene fra OBOS-bladet og OBOS. Her ønsker vi å gi tips, råd og inspirasjon til deg som vil leve godt i, mellom og utenfor husene. Du kan også laste ned og lese utgavene som PDF.

Mellom husene
Alle utgaver som PDF
Illustrasjonsbilde

For mange OBOS-blader i postkassa?

Alle som blir medlem i OBOS får automatisk OBOS-bladet i posten. Ønsker du ikke å motta OBOS-bladet, eller får du for mange av hver utgave? Da kan du enkelt avbestille bladet ved å klikke deg inn på «Min side» i OBOS-appen, under «abonnementer». Flytter du? Husk å oppdatere adressen din i OBOS-appen, eller meld fra til medlem@obos.no slik at vi får sendt bladet ditt til riktig adresse.

Kontakt redaksjonen

Vil du annonsere i OBOS-bladet?

Kontakt HS Media ved Mona Jørgensrud.

Del tips og meninger med oss

Skriv til obosbladet@obos.no.

Ønsker du å frilanse for OBOS-bladet?

Kontakt redaktør Ingrid Stakkestad.