Hvit liten bil på rød bakgrunn

Zipcar

Prøv bildeling i ditt nabolag med Zipcar.

Hvor:
Oslo og Trondheim
Husk:

Pass på at du har den nye og forbedrede versjonen av appen. Last ned Zipcar Norway i din app store og registrer deg igjen.

Medlemsfordel

  •  Som OBOS-medlem får du spesialpris på Zipcar sine bildelingsbiler.

OBOS-medlemmer og beboere får nå tilgang til et enda større nettverk av biler, på flere lokasjoner enn tidligere.

Bilene er sentralt plassert ved utvalgte OBOS-nabolag, og i sentrale deler av bybildet i Oslo og Trondheim. Det jobbes med å utvide tilbudet til flere lokasjoner rundt om i landet.

apps store badge  google play badge

Om Zipcar

Med over én million abonnenter verden over er Zipcar verdensledende på bildeling. Nå har konseptet også kommet til Norge. Zipcar-bilen kan bestilles, betales og låses opp fra din smart telefon, og du kan plukke den opp fra utvalgte steder. Vi har til og med inkludert drivstoff.

Slik fungerer Zipcar

  1. Last ned Zipcar Norway appen, og registrer ditt førerkort og betalingskort. Zipcar vil i løpet av kort tid 1-2 virkedager godkjenne medlemskapet. Om det haster å komme igang – kontakt Zipcar kundeservice.
  2. Bestill bilen du ønsker for en time, en dag eller helg.
  3. Bilens plassering ser du i kartet, og du låser opp med din smart telefon.
  4. Når du skal levere bilen, setter du den tilbake på plass, den låser seg selv når du forlater den.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Transport—Relaterte fordeler