Hopp til innhold
Mann og kvinne i en stue som holder hver sin pappeske

Wanda

Wanda er lageret som kommer på døra. En trygg, rimelig og smart måte å frigjøre verdifulle kvadratmeter på. Vi henter, lagrer og returnerer når du trenger noe hjem.

Medlemsfordel

  • Gratis lagring av 2 esker hos Wanda. Henting av esker er gratis, men kostnad for tilbakelevering tilkommer.
  • 5 gratis OBOS-Wanda flytteesker levert på døren.
  • Medlemstilbudet er tilgjengelig for OBOS-medlemmer bosatt i Oslo og omegn, og Stavanger-området.

Slik fungerer Wanda

Slik fungerer Wanda

Wanda gir deg full oversikt og enkel tilgang til plass når du trenger det. Tingene dine lagres i sikre og tempererte lagre, automatisk forsikret av If. La oss kort forklare deg hvordan
det fungerer:

  1. Opprett gratis konto på wanda.space/no/obos. Legg til OBOS-medlemsnummeret ditt for å aktivere fordelen. Trenger du esker kan du bestille 5 gratis OBOS & Wanda-flytteesker levert hjem til deg.
  2. Legg enkelt til ting du ønsker å lagre med et bilde og en beskrivelse. Esker koster 15 kr/mnd (2 esker er alltid gratis for OBOS-medlemmer!), små ting 25 kr/mnd og store 80 kr/mnd.
  3. Bestill henting når det passer. Velg tingene du ønsker lagret og velg dato og ønsket tidspunkt. Vi henter hos deg og bærer for deg om du ønsker det. Retur bestiller du like enkelt fra din konto. Vi kan returnere én ting, eller alt, opp til deg!

Om Wanda

Om Wanda

Wanda ble startet av 5 gründere med et mål om å gi folk i byen enklere, mer fleksibel og rimeligere tilgang på plass, når de trenger det.

Tilgang til plassen du trenger, i alle livets faser

Stadig flere ønsker å bosette seg i byen. Men, prisene er høye, plassen er begrenset og færre av oss velger å eie egen bil av miljøhensyn. Paradoksalt står flere lokaler ledige, som like gjerne kunne vært utnyttet som lagerplass for folk flest. Livet krever livet sin plass. Ulike sesonger, hobbyer, livshendelser, eller rett og slett fordi man ønsker mer fleksibilitet i hverdagen. Dette er det Wanda løser. Wanda henter, returnerer og gir deg full oversikt over tingene i lomma.

Vi utvikler en digital tjeneste for å tilgjengeliggjøre plass for alle. Vi eier ikke egne bygninger, men utnytter ledig bygningsmasse i byen. Dette er bra for miljøet. På toppen av dette bygger vi en digital tjeneste der du legger inn dine ting, og enkelt bestille henting eller retur.

Er du ikke OBOS-medlem?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Relaterte fordeler

Interiørbilde av lenestol, sofa og sofabord i en stue

Bohus

12 % rabatt i alle Bohus sine varehus.

En rød vaskebøtte med såpevann og en blå mopp på et tregulv

Ren Bolig – Fredrikstad

20 % rabatt på renhold og vaktmestertjenester i Østfold.

Mann og kvinne bak en kjøkkenøy

HTH

Få verdibevis på 15 000 kroner til hvitevarer.