En mann synger i en mikrofon med dansere bak.

Wallmans Oslo

Velkommen til en helaften med feststemte låter, sprudlende dansenummer og en deilig fireretters middag.

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at kulturtilbud og arrangementer hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt.
  • Inntil seks billetter per medlem.
  • Bruk kampanjekoden OBOS når du bestiller billetter.
  • Husk å ta med OBOS-medlemskortet ditt.

Om Wallmans

Wallmans Oslo er et helt unikt konsept med show og nydelig fireretters middag, lokalisert ved Akerselvas bredder mellom Sagene og Grünerløkka.

Med 19 års fartstid og flere publikumssuksesser i bagasjen, tar Wallmans Oslo show og middag til nye høyder.

Shownumrene vil i år bære preg av følelser, både emosjonelle og kroppslige.
Glede sorg, lyster, sensualitet og rock’n’roll er noen av stikkordene denne sesongen, og vi byr på glede, tårer, latter, glitter, muskler, smakseksplosjoner og en hel masse hemmeligheter.

Vi lover at du vil forlate oss med alle følelsene utenpå kroppen og et stort smil om munnen. Unn deg selv en hyggelig kveld med kjæresten eller en feststemt tur ut med jobben eller vennegjengen. Vi gir deg en energi-innsprøytning du kan leve lenge på.

 

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler