BankID bytter ut driftsleverandør

Fra 21. til 26. oktober bytter BankID driftsleverandør. I løpet av denne perioden kan BankID være utilgjengelig og derfor berøre flere av våre tjenester som benytter denne løsningen.

Musikanter på hver sine balkonger

Velkommen til filmvisning i Operaen

Hva skjer når byggeplass møter ballett, når Operaorkesteret rigger seg til mellom heisekraner og grus? To dager i juni tok vi opptak av dette på Ulven, bare noen dager før de første beboerne skulle flytte inn.

Når:
7. september klokken 18.00–19.00
Hvor:
Hovedscenen, Den Norske Opera & Ballett

NB! Arrangementet er utsatt på grunn av streik. Ny dato kommer!

Medlemsfordel

  • Du som OBOS-medlem kan hente ut inntil fire billetter gratis.

OBOS har sponset Den Norske Opera & Ballett siden høsten 1999. I år måtte vi tenke nytt for å få opera og ballett ut til medlemmene våre. Inspirert av musikere fra hele verden, som i starten av pandemien kom ut på balkonger og takterrasse og holdt konsert, ble dette prosjektet til.

Vi inviterer deg til filmvisning av Ulvenkonserten på hovedscenen i Operaen. Du får utdrag fra Svanesjøen, Carmen, Rigoletto og Tryllefløyten, og du får oppleve et utdrag av den moderne balletten Resin på taket av Oslo. Det hele starter med et samspill av Operaorkestrets konsertmester Catharina Chen, og tidligere deltager i Norske talenter og nå nylig vinner av Persia's Got Talent, Navid Rezvani.

Før filmen blir det en samtale på scenekanten med Ballettsjef Ingrid Lorentzen, Operasjef Randi Stene og regissør av filmen Eivind Holmboe.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid—Relaterte fordeler