Fem mennesker som feirer med konfetti

Vinn gratis strøm i ett år

OBOS og Fortum feirer ett år med bærekraftig samarbeid, og i den anledning deler vi ut ett års gratis strøm til to OBOS-medlemmer som har bestilt strøm innen 31. juli.

Bli med i trekningen av gratis strøm i ett år!

Gjør som mange andre OBOS-medlemmer og bestill Fortum OBOS Medlemsstrøm for å være med i trekningen.

Som OBOS-medlem får du:

  • En av markedets beste strømavtaler
  • Fast månedsbeløp 7 kroner + 3 øre per kWh påslag
  • 15 % laderabatt på alle 2 400 Charge & Drive ladestasjoner
  • 100 % fornøydgaranti

Om Fortum

Fortum er Nordens ledende energiselskap som utvikler og tilbyr løsninger innen strøm, oppvarming, kjøling, i tillegg til løsninger for å forbedre ressurseffektiviteten. Fortum har over 2,5 millioner strømkunder globalt.

I Fortum jobber vi allerede aktivt med å fremskynde skiftet til renere energi, lavere karbonutslipp og en mer bærekraftig bruk av jordas naturressurser. Vi investerer i fornybar energi, og leter hele tiden etter nye måter å forbedre og optimalisere dagens energiproduksjon. 

Fortum er stolt samarbeidspartner på flere areaner med OBOS i dag, gjennom fjernvarmeleveranser til små og store borettslag og gjennom Charge & Drive som leverer ladetjenester til elbilister.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Hjem og interiør — Relaterte fordeler