En illustrasjon med teksten "Shrek the Musical JR."

Vindeleka: Shrek the Musical Jr.

Vindeleka barne- og ungdomsteater tar deg med på en fengende musikalreise.

Når:
Spilles til 3. november
Hvor:
Speilet i Fredrikstad
Husk:

Ta med OBOS-medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Medlemsfordel

  • OBOS-pris kroner 150
  • Inntil fire billetter per medlem.
  • Bruk rabattkode OBOS19.

Om forestillingen

I år tar Vindeleka deg med på  en fengende musical-reise basert på William Steigs eventyr fra 1990 med navnet Noah. Mange kjenner helt sikkert Dreamworks sin animasjonsfilm om Shrek.

Det er Musical Junior versjonen av denne Vindeleka presenterer med deres egne aktører. Historien handler om trollet Shrek som blir tvunget av grev Farquaad til å redde prinsesse Fiona fra en drage, slik at Farquaad kan gifte seg med henne. På veien blir Shrek venn med et snakkende esel og blir forelsket i Fiona.

Gjennom et stort antall forestillinger i oktober og november i år får du møte blant annet Shrek, prinsesse Fiona og det utrolig morsomme eselet. Forestillingen regisseres av Knut-Erik Rønne som sammen med Vindelekas unge og engasjerte aktører lover å gi alt for å gi dere en fantastisk opplevelse på Speilet!

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemskortet på mobil

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.