Jente og gutt på en fotballbane som smiler til kamera

Vålerenga fotballcamp sommer 2021

Vålerenga Fotball inviterer alle gutter og jenter født mellom 2008 til 2014 til sommerens fotballskole.

Når:
Uke 25, 26 og 32
Hvor:
Valle Hovin
Husk:

OBOS-medlemsbevis må vises ved første oppmøte

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på fotballskole.
  • Bruk rabattkode OBOS. OBOS-medlemsbevis må vises ved første oppmøte.

Om Vålerenga fotballcamp sommer 2021

Dere ønskes varmt velkommen til fotball camp nå i sommer. Det vil arrangeres fotballcamper i 3 uker i sommer. Alle ukene er mulig å melde seg på, og det er individuell påmelding til de forskjellige ukene når disse ansees som separate fotballcamper. Fotballcampene er i uke 25 (21-25 juni), uke 26 (28jun-2jul) og uke 32(9-13 august).

Vi inviterer alle gutter og jenter født fra 2014-2008 til å delta på fotballarrangementene.

Vi har meget kompetente faglige ansvarlige, fra våre Elite- og ungdomslag, for hver aldersgruppe. Gruppene som de skal trene i vil ha minimum en hovedtrener og en assistent trener, avhengig av alder og gruppestørrelse kan dette utvides der vi mener det er behov for å få god oppfølging av barnet og fotballspilleren. Samtidig veileder vi våre yngste trenerspirer til stor glede for våre yngre deltakere.

Campen vil disse ukene ha et profesjonelt faglig opplegg mellom kl.0900-1500 fra mandag til fredag. Vi kommer til å ha fokus på både angrepsspill og forsvarsspill, ferdighetsutvikling og ikke minst å ha det GØY! Det sportslige opplegget bygger på Vålerenga Fotballs skoleringsplan. Gruppene vil trene differensiert i deler av uken.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Sport og friluft—Relaterte fordeler