The Sound of Music

Dette er en hjertevarm historie om familiebånd og kjærlighet med mange kjente sanger. Du kjenner vel "Do-Re-Mi" og "Edelweiss"?

Når:
Spilles frem til 18. januar 2020
Hvor:
Folketeateret
Husk:

Ta med deg OBOS-medlemskortet ditt

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Rabatten gjelder ikke i kategori D.

Slik får du rabatten

For å få rabatten velger du "OBOS" i stedet for "ordinær" etter du har valgt seter og før du legger billettene i handlekurven. Rabatten kan ikke gis i etterkant av kjøpet.

For spørsmål om forestillingen eller billetter kan du ringe til Folketeaterets billettluke på tlf. 21 09 65 00 mellom kl. 12 og 16 på hverdager.

Om forestillingen

"The Sound Of Music" bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, møter vi klosterutdannede Maria Rainer. Hun blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapps syv barn.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemskortet på mobil

Få medlemskortet på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.