Vi oppdaterer systemene våre

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette:  

- bruktboligsøk og melding av forkjøp

- medlemskap og Min Side

- nyhetsbrev


Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp

- OBOS-appen

- Styrerommet

- Nabolaget

- Vibbo

The Sound of Music

Dette er en hjertevarm historie om familiebånd og kjærlighet med mange kjente sanger. Du kjenner vel "Do-Re-Mi" og "Edelweiss"?

Når:
Spilles frem til 1. mars 2020
Hvor:
Folketeateret
Husk:

Ta med deg OBOS-medlemskortet ditt

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Rabatten gjelder kategoriene B og C.

For å få rabatten velger du "OBOS" i stedet for "ordinær" etter du har valgt seter og før du legger billettene i handlekurven. Rabatten kan ikke gis i etterkant av kjøpet.

For spørsmål om forestillingen eller billetter kan du ringe til Folketeaterets billettluke på tlf. 21 09 65 00 mellom kl. 12 og 16 på hverdager.

"The Sound Of Music" bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, møter vi klosterutdannede Maria Rainer. Hun blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapps syv barn.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.