The Sound of Music

Dette er en hjertevarm historie om familiebånd og kjærlighet med mange kjente sanger. Du kjenner vel "Do-Re-Mi" og "Edelweiss"?

Når:
Spilles frem til 1. mars 2020
Hvor:
Folketeateret
Husk:

Ta med deg OBOS-medlemskortet ditt

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at kulturtilbud og arrangementer hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Rabatten gjelder kategoriene B og C.

Slik får du rabatten

For å få rabatten velger du "OBOS" i stedet for "ordinær" etter du har valgt seter og før du legger billettene i handlekurven. Rabatten kan ikke gis i etterkant av kjøpet.

For spørsmål om forestillingen eller billetter kan du ringe til Folketeaterets billettluke på tlf. 21 09 65 00 mellom kl. 12 og 16 på hverdager.

Om forestillingen

"The Sound Of Music" bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, møter vi klosterutdannede Maria Rainer. Hun blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapps syv barn.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler