The Sound of Music

Dette er en hjertevarm historie om familiebånd og kjærlighet med mange kjente sanger. Du kjenner vel "Do-Re-Mi" og "Edelweiss"?

Når:
Spilles frem til 1. mars 2020
Hvor:
Folketeateret
Husk:

Ta med deg OBOS-medlemskortet ditt

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at kulturtilbud og arrangementer hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt.
  • Inntil to billetter per medlem.
  • Rabatten gjelder kategoriene B og C.

Slik får du rabatten

For å få rabatten velger du "OBOS" i stedet for "ordinær" etter du har valgt seter og før du legger billettene i handlekurven. Rabatten kan ikke gis i etterkant av kjøpet.

For spørsmål om forestillingen eller billetter kan du ringe til Folketeaterets billettluke på tlf. 21 09 65 00 mellom kl. 12 og 16 på hverdager.

Om forestillingen

"The Sound Of Music" bygger på den virkelige historien til von Trapp-familien fra Salzburg i 1938. Med den dystre trusselen fra et styrket naziregime i nabolandet Tyskland som bakteppe, møter vi klosterutdannede Maria Rainer. Hun blir guvernante for enkemannen kaptein Georg von Trapps syv barn.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler