Vi oppdaterer systemene våre

25. og 26. januar oppdaterer vi systemene våre, og enkelte av tjenestene kan være utilgjengelige i korte perioder mellom kl. 12 og 17.

For obos.no gjelder dette:  

- bruktboligsøk og melding av forkjøp

- medlemskap og Min Side

- nyhetsbrev


Øvrige tjenester som også er berørt:

- Nabohjelp

- OBOS-appen

- Styrerommet

- Nabolaget

- Vibbo

Nils Slætta og Torgeir Fonnlid i stykket "Mens vi venter på Godot", ved Teater Innlandet

Teater Innlandet

Teater Innlandet formidler både teater og dans av ypperste klasse. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, co-produksjoner og gjestespill.

Medlemsfordel

  • 25 % rabatt på teatrets egne forestillinger.
  • Husk å ta med OBOS-medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Teater Innlandet AS ble etablert 1. april 2010, og er et profesjonelt regionteater for Hedmark og Oppland, med hovedbase på Hamar.

Teater Innlandet formidler både teater og dans. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, co-produksjoner og gjestespill. Teater Innlandet skal i hovedsak være et turnerende teater, men kan også ha stedfaste oppsetninger på repertoaret. 

Teater Innlandet er den største kunstinstitusjonen i Hedmark og Oppland.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.