Nils Slætta og Torgeir Fonnlid i stykket "Mens vi venter på Godot", ved Teater Innlandet

Teater Innlandet

Teater Innlandet formidler både teater og dans av ypperste klasse. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, co-produksjoner og gjestespill.

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at kulturtilbud og arrangementer hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 25 % rabatt på teatrets egne forestillinger.
  • Husk å ta med OBOS-medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Om Teater Innlandet

Teater Innlandet AS ble etablert 1. april 2010, og er et profesjonelt regionteater for Hedmark og Oppland, med hovedbase på Hamar.

Teater Innlandet formidler både teater og dans. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, co-produksjoner og gjestespill. Teater Innlandet skal i hovedsak være et turnerende teater, men kan også ha stedfaste oppsetninger på repertoaret. 

Teater Innlandet er den største kunstinstitusjonen i Hedmark og Oppland.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Fra 1. september og fram til nyttår spanderer OBOS årskontingenten for 2020 på 200 kroner. Dermed betaler du kun 300 kroner ved innmelding nå. De 300 kronene er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp). Fra 2021 betaler du 200 kroner per år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler