Nils Slætta og Torgeir Fonnlid i stykket "Mens vi venter på Godot", ved Teater Innlandet

Teater Innlandet

Teater Innlandet formidler både teater og dans av ypperste klasse. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, co-produksjoner og gjestespill.

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at kulturtilbud og arrangementer hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 25 % rabatt på teatrets egne forestillinger.
  • Husk å ta med OBOS-medlemskortet ditt. Du finner det også i OBOS-appen.

Om Teater Innlandet

Teater Innlandet AS ble etablert 1. april 2010, og er et profesjonelt regionteater for Hedmark og Oppland, med hovedbase på Hamar.

Teater Innlandet formidler både teater og dans. Repertoaret består av egenproduserte oppsetninger, co-produksjoner og gjestespill. Teater Innlandet skal i hovedsak være et turnerende teater, men kan også ha stedfaste oppsetninger på repertoaret. 

Teater Innlandet er den største kunstinstitusjonen i Hedmark og Oppland.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler