Klæbo på ski foran stor folkemengde

SkiTour2020

Endelig kommer verdenseliten tilbake til Granåsen Skisenter!

Når:
22-23. februar
Hvor:
Trondheim

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på billetter.
  • Velg arena-billett og bruk tilbudskode OBOSbilletten2020.

Endelig kommer verdenseliten tilbake til Granåsen Skisenter. Sist det var World Cup i langrenn her var i 2009. Nå, 11 år senere, er det en ny arena som tar i mot løperne. Trondheim forbereder VM på ski i 2025 og oppgraderer anlegget vesentlig. Granåsen er hjemmebane for flere av de norske utøverne, blant annet Johannes Høsflot Klæbo og Didrik Tønseth. Søndag skal hele touren avgjøres og det er duket for en uhyre spennende dag i Granåsen.

Lørdag er det sprint i en rask og spennende løype. Som publikummer ser du hele løypa fra stadion og få med deg hvert eneste stavtak nesten uansett hvor du står.

Søndagen skal kvinnene gå 15km og herrene 30km. Begge går da en 5km sløyfe som er innom stadion hele 3 ganger per runde, så også her vil publikum komme tett på publikum og oppleve spenningen på en helt annen måte enn man gjør foran TV skjermen. Bli med å hei frem vinnerne av SkiTour2020.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Sport og friluft — Relaterte fordeler