Portretter av flere foredragsholdere

SHE Conference 2021

SHE Conference er en global likestilling- og mangfoldskonferanse. I år får OBOS-medlemmer gratis deltakelse (ordinær pris kroner 499). Dette blir 11 dager med kunnskap og nettverk som skal inspirere til endring.

Medlemsfordel

  • Gratis deltakelse
  • Billetten din henter du i OBOS-appen

Konferansen er et digitalt arrangement. Det starter fredag 5. mars, og så følger noen timer hver dag med inspirasjon og ny kunnskap fra meget anerkjente foredragsholdere, blant annet Erna Solberg, Hilary Clinton og mange flere. Her er det mye å glede seg til!

Se program

Se foredragsholdere og gjester

Mangfold og like muligheter er et viktig tema både nasjonalt og globalt. Derfor er også OBOS godt representert i debatten.

  • Daniel Kjørberg Siraj, konsernsjef i OBOS, deltar på topplederdebatten om «Inclusive Leadership» fredag 12. mars.
  • Konserndirektør for aksjeinvestering og forretningsutvikling i OBOS, Ingunn Randa deltar i debatten «Innovation - Ready, steady, scale» onsdag 17. mars.
  • Marianne Ebbesen, konserndirektør for bank og eiendomsmegling i OBOS, skal holde en workshop/sesjon om «Equality in housing», der hun skal fortelle hvordan OBOS jobber med boligkjøpsmodeller og nye boformer, både som en innovativ løsning og noe som sikrer at flere får muligheten til å komme seg inn boligmarkedet.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem
Portretter av OBOS' foredragsholdere

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Til toppen