Varebil med Radonmannen-profilering

Radonmannen

Få kontroll på radonverdiene i din bolig med radonmålere fra Radonmannen.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på radonmålere fra Nordens største radonlaboratorium.
  • 20 % rabatt på radonbefaring.
  • Rabatten gjelder på ordinære priser og kan ikke kombineres med kampanjer eller andre rabatter.
  • Bestillingssiden under må brukes for å få rabatten.

Sitter du i styret i et borettslag forvaltet av OBOS? Les mer om fordelene hos Radonmannen for boligselskaper.

Om Radonmannen

Siden oppstarten i 2009 har Radonmannen AS utviklet seg til å bli ledende i Norge innenfor leveranser av forebyggende tiltak mot radon.
Vår kundegruppe består av alt fra private boligeiere til større entreprenører, boligselskaper og kommuner.

Tiltak mot radon omfatter både forebyggende tiltak ved oppføring av nye bygg og sanering av radon i eksisterende bygg. Radonmannen AS leverer i dag radonreduserende tiltak i over 2000 bygg årlig. Dette har gitt oss solid erfaring og kompetanse, samt et svært godt grunnlag for å kunne vurdere kvalitet på materialer og tekniske løsninger. Videre gir det oss trygghet til å kunne gi våre kunder gode garantier og vilkår. Gjennom fokus på kvalitet og innovativt arbeid vil vi fortsette å være en pioner i bransjen, og har som ambisjon å forbli et naturlig valg for bevisste kunder.

Hva er radon?

Radon er en usynlig og luktfri edelgass, som dannes i berggrunnen. Radon kan frigjøres fra grunnen og komme inn i hus og bygninger gjennom sprekker og utettheter.

Gassen har en ustabil atomkjerne, og den brytes ned samtidig som den avgir alfastråler. Den er altså radioaktiv, og strålene er kreftfremkallende. Når vi puster inn radon, vil strålene treffe celler i lungene, og de kan da forandres til kreftceller.

Mange unnlater å gjennomføre radonmåling fordi de tror de bor i et radonfritt område, men dette kan i mange tilfeller vise seg å være feil. Omtrent hele Norge er utsatt for radon, og for høye radonnivåer kan du finne over hele landet.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Hjem og interiør—Relaterte fordeler