Hopp til innhold
Rekker med hus med solceller på taket

Otovo

Spar penger og hjelp miljøet med grønn strøm fra eget tak.

Medlemsfordel

  • 3000 kroner i rabatt ved kjøp av nøkkelferdig solcelleanlegg til boligen din.
  • Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter.
  • Må bestilles via knappen på denne siden.

Om Otovo

Om Otovo

Otovo er en av Skandinavias ledende leverandører av solceller til privatmarkedet. En innovativ digital plattform henter opp digitale bygningsdata og kalkulerer potensialet for egen grønn strømproduksjon. Otovo bruker lokale installatører og følger opp og bistår i hele prosessen fra planlegging til produksjon, slik at våre kunder alltid vil få den beste kvaliteten til den beste prisen. Finansieringsmuligheter som direktekjøp, sollån og leasing gjør at bærekraftig strømproduksjon nå er en mulighet for alle som eier sitt eget tak.

Hvorfor bør jeg ha solcellepanel?

Hvorfor bør jeg ha solcellepanel?

Det er en myte at vi ikke har nok sol her oppe i nord for at solcellepaneler er lønnsomt. Mange byer i Norge har et høyere antall årlige soltimer enn f.eks. Berlin, Amsterdam og Praha, som ligger mye lenger sør.

De fleste ferske eiere av solcelleanlegg blir overrasket over hvor mye de sparer i strømutgifter, selv når det er overskyet klarer solen å trenge gjennom og produserer strøm til og med om vinteren. Mange av våre kunder forteller at de sparer så mye som 50 prosent på strømregningen sin etter de installerte solcellepaneler!

Solenergi er bra for miljøet og bra for lommeboken din, så enkelt er det!

Er du ikke OBOS-medlem?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Relaterte fordeler

Mann og kvinne bak en kjøkkenøy

HTH

Få verdibevis på 15 000 kroner til hvitevarer.

Mor som holder datteren sin på en balkong

Forkjøpsrett

Du har forkjøpsrett på 90 000 nye og brukte boliger i Norge.

En rød vaskebøtte med såpevann og en blå mopp på et tregulv

Ren Bolig – Fredrikstad

20 % rabatt på renhold og vaktmestertjenester i Østfold.