Portrett av Taylor Swift med teksten: "Oslo Sommertid - Taylor Swift - Fredag 26. juni - Voldsløkka Oslo

Oslo Sommertid

26. juni er tiden inne for å skru klokka til Oslo Sommertid hvor du kan oppleve Taylor Swift!

Når:
Fredag 26. juni 2020
Hvor:
Voldsløkka i Oslo

Oslo Sommertid

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og endelig kan vi melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

I 2020 er det to år siden braksuksessen med Eminem, og nå inviteres hele Norge igjen til Voldsløkka for å feire sommerens inntog med deilige musikkopplevelser.

Taylor Swift er ikke den eneste som tar turen til Oslo Sommertid denne dagen, flere andre artister er også ventet. Så følg med her, og på oslosommertid.no, for å få med deg stjernedrysset av artister!

Det settes opp en egen inngang for medlemmer som bruker OBOS-banken.

Vis frem bankkortet ditt ved inngangen, så kan du og en venn komme raskere inn på arenaen (såfremt det ikke oppstår uventede kapasitetsutfordringer).

Bli kunde av OBOS-Banken

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.