Portrett av Taylor Swift

Oslo Sommertid

26. juni er tiden inne for å skru klokka til Oslo Sommertid!

Når:
Fredag 26. juni 2020
Hvor:
Voldsløkka i Oslo

Oslo Sommertid

I 2020 er det to år siden braksuksessen med Eminem, og nå inviteres hele Norge igjen til Voldsløkka for å feire sommerens inntog med deilige musikkopplevelser. Opplev Taylor Swift, Sigrid, Veronica Maggio med flere!

Taylor Swift, en vår tids største superstjerner, har hatt massiv suksess siden hun ga ut det selvtitulerte debutalbumet i 2006. I 2020 er det ni år siden superstjernen gjestet Norge og endelig kan vi melde at hun kommer til Oslo Sommertid og Voldsløkka 26. juni!

Det er med stor glede og stolthet vi kan informere om at hele Norges Sigrid kommer til Oslo Sommertid, samme dag som Taylor Swift og Veronica Maggio.

Sigrid har blitt en av de store musikksnakkisene i inn- og utland, og Taylor Swift har for lengst latt seg imponere av det norske pop-fenomenet fra Ålesund. Da Taylor Swift i desember 2019 ble kåret til tiårets største kvinnelige artist under Billboard’s Woman of the Decade Award trakk hun frem Sigrid som en av de nye spennende kvinnelige artistene hun mener går sine egne veier og som verden ville komme til å høre mer fra.

Neste artist til Oslo Sommertid er klar og det er stor stas å melde at det er Sveriges ubestridte pop-dronning, Veronica Maggio! Hun solgte ut den kommende konserten på Sentrum Scene på kort tid og satte ny rekord med hele 51 000 besøkende under tre konserter på Gröna Lund i Stockholm tidligere i år. Fredag 26. juni spiller hun på Oslo Sommertid.

Disse er ikke de eneste som tar turen til Oslo Sommertid denne dagen, flere andre artister er også ventet. Så følg med her, og på oslosommertid.no, for å få med deg stjernedrysset av artister!

Hurtiginngang

Det settes opp en egen inngang for medlemmer som bruker OBOS-banken.

Vis frem bankkortet ditt ved inngangen, så kan du og en venn komme raskere inn på arenaen (såfremt det ikke oppstår uventede kapasitetsutfordringer).

Bli kunde av OBOS-Banken

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler