Portrett av Kendrick Lamar

Oslo Sommertid Dag 2

Ingen ringere enn selveste Kendrick Lamar inntar Oslo Sommertid lørdag 27. juni!

Når:
Lørdag 27. juni
Hvor:
Voldsløkka i Oslo

Om Oslo Sommertid Dag 2

  • Forsalget for OBOS-medlemmer er over, men du kan fortsatt kjøpe billetter til det ordinære salget.
  • Priser inkludert avgift: 695/995/1395 for hovedområde/Golden Circle/Diamond Circle. 

Ingen ringere enn selveste Kendrick Lamar inntar Oslo Sommertid lørdag 27. juni! Den amerikanske rapperen og låtskriveren har vunnet hele tretten Grammys, seks Billboard Music Awards og den prestisjetunge Pulitzer Prize for albumet DAMN. Dette blir hans fjerde, men største konsert i Norge noensinne.

Sist han gjestet Norge var på et utsolgt Telenor Arena i mars 2018. Flere tusen publikummere fikk med seg konserten, og anmelderne var i ekstase. Dagbladet konstaterte at det var «Heftig fra første øyeblikk», mens NRK P3 skrev; «Damn, Kendrick! Selvfølgelig leverte han akkurat som forventet i Telenor Arena

Etter flere år med hard jobbing, nådde Lamar listene i 2010 med albumet Overly Dedicated. Under en konsert i 2011 utropte Dr. Dre, Snoop Dogg og rapperen The Game ham som “The New King of the West Coast”.

Det settes opp en egen inngang for medlemmer som bruker OBOS-banken.

Vis frem bankkortet ditt ved inngangen, så kan du og en venn komme raskere inn på arenaen (såfremt det ikke oppstår uventede kapasitetsutfordringer).

Bli kunde av OBOS-Banken

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Fra 1. september spanderer vi årskontingenten for 2019. Melder du deg inn før nyttår, sparer du dermed 200 kroner!

Bli medlem

Relaterte fordeler

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.