Bymuseet holder til i en koselig bygning i Frognerparken.

Oslo Museum

Oslo Museum ble etablert i 2006 som en sammenslutning av Bymuseet, Teatermuseet og Interkulturelt Museum. Det tar for seg temaer som Oslos historie, teaterhistorie og kulturelt mangfold i Norge.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på inngangsbilletter til Bymuseet.
  • Rabatten gjelder på inntil to billetter per medlem og gjelder ikke på allerede rabatterte priser.
  • 25 % rabatt på oslobilder.no
    15 % rabatt på leie av møte- og selskapslokaler på Bymuseet.
    10 % rabatt på varer i museumsbutikken på Bymuseet.

Om Oslo Museum

Oslos eget museum presenterer byens historie gjennom utstillinger som "OsLove - byhistorie for nybegynnere" og "Drabantbyen". Omvisninger tilbys i helgene. ​​På museet kan du også låne en audioguide, "1000 år på 20 minutter", på norsk, engelsk, fransk, tysk, somali, punjabi, polsk eller arabisk.

Ved museet ligger Frogner hovedgård med flotte saler og interiør fra cirka 1750 til1900. Frem til 1909 var dette et sted hvor rike borgere bodde, ferierte og inviterte til flotte selskap.

Bymuseet er en del av Oslo Museum, som også inkluderer Arbeidermuseet på Sagene og Interkulturelt Museum på Grønland.

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler