Filharmoniens sjefdirigent Vasily Petrenko skuer utover Oslo fra toppen av et tak.

Oslo-Filharmonien

Gi sjelen et løft og opplev klassisk musikk framført av et orkester i verdensklasse! Oslo-Filharmonien byr på et bredt repertoar, ofte med internasjonalt kjente solister og dirigenter.

På grunn av koronasituasjonen tar OBOS forbehold om at kulturtilbud og arrangementer hos våre samarbeidspartnere kan bli avlyst. Vi ber våre medlemmer om å søke informasjon direkte hos våre samarbeidspartnere og deres nettsider og sosiale medier.

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på ordinære konserter med Oslo-Filharmonien i Oslo Konserthus.
  • Inntil to billetter per medlem.

NB! I bestillingen velger du rabatten etter at du har valgt seter.

Om Oslo-Filharmonien

Oslo-Filharmonien er et internasjonalt anerkjent symfoniorkester med over 100 musikere og en nesten 100 år lang historie. 

Orkesteret spiller årlig ca. 60-70 konserter i Oslo, hovedsakelig i Oslo Konserthus, men også på en rekke andre andre arenaer i byen. Repertoaret er bredt, ofte med internasjonalt kjente solister og dirigenter, og orkesteret drar også på turneer i inn- og utland.
 
Oslo-Filharmonien har 108 fast ansatte musikere og en administrasjon på 20 ansatte.
 
Vasily Petrenko er sjefdirigent og har kontrakt med orkesteret fram til sesongen 2019-20, når orkestret fyller 100 år.

 

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Det koster 500 kroner å bli medlem i OBOS, hvorav 200 kroner er årskontingent. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år. De 300 kronene du betaler "ekstra" ved innmelding er en lovpålagt andelskapital (engangsbeløp).

Bli medlem

Kultur og fritid — Relaterte fordeler