Store bokstaver som staver "Optimist" med skuespillerene bak.

Optimist

Hele Norges Jahn Teigen fylte 70 år i høst og feires med en musikal med mange av hans mest kjente låter.

Når:
Spilles fra 12. september til 30. november
Hvor:
Chateau Neuf
Husk:

Ta med OBOS-medlemskortet ditt

Medlemsfordel

  • 20 % rabatt på billetter.
  • Inntil to billetter per medlem.

«Min første kjærlighet», «Mil etter mil», «Det er en fin dag», «Do re mi», «Bli bra igjen», «Voodoo», «Adieu» og «Det vakreste som fins» ... dette er bare noen av sangene i den helt nye musikalkomedien «Optimist». Øystein Wiik har skrevet manuset og publikum kan vente seg en ellevill og humoristisk kjærlighetshistorie med storslått scenografi, flotte kostymer og store shownummer.

I front av et stort ensemble og levende orkester står flere av landets største musikalartister og komikere: Hans Marius Hoff Mittet, Jan Martin Johnsen, Hilde Lyrån, Gustav Nilsen, Jonas Rønning og Charlotte Brænna.

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner som er en lovpålagt andelskapital.

Bli medlem

Flere kulturtilbud

Illustrasjon av medlemsbeviset på mobil

Få medlemsbeviset på mobilen

Med OBOS-appen på mobilen blir det enda enklere å utnytte alle fordelen som ligger i medlemskapet ditt. Last ned appen i dag i App-store eller Google Play.