Hopp til innhold
Artister står på Operataket

OBOS på Operataket

Konserten er dessverre utsolgt.

Konserten er dessverre utsolgt.

Medlemsfordel

 • 24 timers forsalg for OBOS-medlemmer fra 19. mai kl. 11.00.
 • Ordinært salg for andre fra 20. mai kl. 11.00.
 • Du trenger ingen rabattkode, men du må registrere deg på Operaens nettside for å kjøpe billetter.
 • Billetter til forsalget er kun tilgjengelige i OBOS-appen.
 • Du kan kjøpe inntil 2 billetter.
 • Aldersgrense: Det er ingen nedre aldersgrense. Barn over 2 år må ha egen billett. Barn og ungdom under 18 år må være med en voksen.

Tre av landets største artister, Madrugada, Ane Brun og No. 4 inntar Operataket søndag 21. august når det igjen er klart for musikkfest midt i Oslo sentrum i regi av OBOS.

Madrugada, en av norsk rocks virkelige storheter, var på høyden på slutten av 2000-tallet. Elleve år borte fra rampelyset, forsterket bare bandets status, og da de gjenforentes i 2019, var de større enn noen gang. Både i- og utenfor hjemlandet. I fjor slapp bandet et nytt album til strålende mottagelse og topp-plasseringer på albumlistene i Norge, Hellas, Tyskland og Sveits.

Ane Brun har siden debutalbumet bygget seg en karriere som står som en bauta i norsk musikk. Ane er også et stort navn utenfor Norge, særlig i Sverige, der hun har bodd store deler av sitt voksne liv. Ane har vunnet tre Spellemann-priser, og hentet sågar hjem to svenske Grammis for sine nyeste og svært kritikerroste album fra 2020. Brun har spilt på scener og festivaler over hele Europa, turnert med Peter Gabriel, og hatt musikk i store internasjonale filmer og TV-serier.

Oslo-bandet No. 4 har gått gradene fra intimkonserter for venners venner via støvete klubbscener og Rockefeller til hovedscenen på Øyafestivalen og nylig Oslo Spektrum! Med tre Spellemann-nominerte album og over 35 millioner Spotify-streams, har de befestet posisjonen sin som et av Norges mest populære og elskede band.

OBOS gir tilbake

I forbindelse med konserten deler vi ut billettinntektene til ideelle prosjekter innen kultur for barn og unge. Søknadsskjema finner du her.

Tidspunkt
21. august 2022 kl. 17.30 - dørene åpner 16.00
Hvor
Operataket i Oslo
Pris
175 kroner pluss billettavgift

Praktisk informasjon om OBOS på Operataket

Praktisk informasjon om OBOS på Operataket
 • Arrangementet starter kl. 17.30. Dørene åpner kl. 16.
 • Publikumsinngang er på sjøsiden av Operahuset.
 • Det blir ikke solgt billetter på arenaen på konsertdagen.
 • Rullestolbrukere må kjøpe billetter via Operaens kundesenter, på telefon: 21 42 21 21
  Rullestolbrukere benytter broen på fremsiden av Operaen.
 • Ungdom under 18 år må være i følge med en voksen.
 • Det er ikke tillatt å ta med hund inn på arenaen.
 • Barnevogner henvises til eget område og kan ikke tas med inn på konsertområdet.
 • Vi har ekstra stort fokus på sikkerhet ved innslipp. Derfor er det viktig å være ute i god tid, slik at du er sikker på å få med deg konsertstarten.
 • Det er ikke anledning til å ta med sekk/bag, selfiestang, paraply, mat, drikke, stol eller spisse gjenstander inn på konsertområdet. Av sikkerhetsmessige hensyn er det kun lov å ta med små vesker.
 • Det er ikke parkering utenfor Operaen, og begrenset med parkering i området rundt. Vi oppfordrer derfor alle til å reise kollektivt.

Er du ikke OBOS-medlem?

Er du ikke OBOS-medlem?

Det bør du bli! Som OBOS-medlem får du tilgang til over 60 faste rabattavtaler og ekstra gode kampanjetilbud, i tillegg til å stille foran i boligkøen.

Et OBOS-medlemskap koster 200 kroner i året. Ved innmelding betaler du også et engangsbeløp på 300 kroner, som er en lovpålagt andelskapital. Det vil si at du betaler 500 kroner ved innmelding og deretter 200 kroner hvert år.

Relaterte fordeler

Foynhagen medlemsfordel

Foynhagen

20 % rabatt på mange sommerkonserter

Stian Blipp hopper i sirkus-kostyme

Stian Blipp – Cirque du Blipp

20 % rabatt på billetter.

Portrett at Jonas Kinge Bergland i legefrakk

Dr. Bergland uten grenser

20 % rabatt på billetter